BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan'a driftli karşılama----

Erdoğan'a driftli karşılama

Erdoğan'a driftli karşılama
24 Mayıs 2015 - 16:59 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak CBK ile Şanlıurfa'ya geldi.

Erdoğan'ı, Şanlıurfa GAP Havalimanında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanı Faruk Çelik, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük,  Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve diğer ilgililer karşıladı. 

ÇETİNKAYA'DAN DRİFT GÖSTERİSİ
Erdoğan'ı taşıyan özel uçağın aprona yanaşmasıyla birlikte, milli  rallici Burcu Çetinkaya, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarıştığı Otomobili  ve şov otomobiliyle Erdoğan'ı apronda drift yaparak karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçaktan inişinin ardından, yarışlara  katıldığı otomobiliyle uçağa kadar giden Çetinkaya, burada şampiyonanın bayan  pilotlar klasmanı pilot birinciliği kupasını Erdoğan'a takdim etti. 

Erdoğan, gösteri ve başarısından dolayı Çetinkaya'yı tebrik etti. Çetinkaya'nın kupayı Erdoğan'a hediye ettiğini belirtmesi üzerine,  Erdoğan, "Ama sen kazanmışsın. Haksızlık olur" dedi. Çetinkaya da kupanın Erdoğan'da kalmasını istediğini  yineleyerek,  kupayı Cumhurbaşkanlığına hediye ettiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kupayı alarak cumhurbaşkanlığı müzesinde  sergileneceğini ifade etti. Yarış otomobiliyle ilgili Çetinkaya'ya sorular soran Erdoğan'ın, bir  yarışta kaç otomobil lastiği harcadıklarını sorması üzerine, Çetinkaya'nın  cevabı, 'Her yarış için sekizer lastik' oldu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)