BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti! ----

Erdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti!

Erdoğan ve Davutoğlu programını iptal etti!
03 Eylül 2015 - 13:46 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Mardin'de PKK saldırısı sonucu 4 polisin şehit olması nedeniyle bugünkü Konya programını iptal etti

Mardin Dargeçit'te yanan okul inşaatına müdahaleye giden polis aracının geçişi sırasında terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayın patlatıldı. Yaşanan olayda Dargeçit İlçe Emniyet Amiri ve 3 polis şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin'de 4 polisimizin şehit olması nedeniyle Konya programını iptal etti. Erdoğan ve Davutoğlu Türkiye - Letonya maçı için Konya'ya gidecekti.

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Mardin’in Dargeçit ilçesinde yola döşenen mayının patlatılması sonucu, 4 polisimizin şehit olması nedeniyle İçişleri Bakanı Selami Altınok ve Emniyet Genel Müdürü M. Celalettin Lekesiz’e birer telgraf göndermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız telgrafında, menfur saldırının kendisini derinden üzdüğünü belirterek, aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz etmiş; ailelerine, milletimize ve Türk Polis Teşkilatına başsağlığı dileklerini iletmiştir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)