BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemErdoğan: Derin üzüntü duyuyorum----

Erdoğan: Derin üzüntü duyuyorum

Erdoğan: Derin üzüntü duyuyorum
16 Aralık 2014 - 21:48 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan'daki terör saldırısından sonra, Pakistan Cumhurbaşkanı Hüseyin ve Başbakan Şerif’i telefonla aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’da düzenlenen ve çok sayıda öğrencinin hayatını kaybettiği terör saldırısından sonra, Pakistan Cumhurbaşkanı Memnun Hüseyin ve Başbakan Navaz Şerif’i telefonla arayarak derin üzüntülerini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre; telefon görüşmelerinde, bir ilim ve irfan yuvasına karşı düzenlenen hain saldırıyı şiddetle kınadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan halkının olayı metanetle karşılayıp, teröristlerin hain amaçlarına ulaşmalarına fırsat vermeyeceklerine yürekten inandığını ifade etti.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Sayın Cumhurbaşkanımız, hiçbir insani, ahlaki ve vicdani değerle bağdaşmayan bu elim saldırı sonucunda hayatlarını kaybeden Pakistanlı kardeşlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dilemiştir.

Rehin alınan diğer öğrencilerin sağ salim serbest bırakılmaları en büyük temennimizdir. Türkiye, geçmişte olduğu gibi bugün de, kardeş Pakistan’ın zor günlerinde yanında olmaya devam edecek; yaraların sarılması, birlik ve beraberliklerinin sarsılmaması için elinden gelen gayreti gösterecektir. Pakistanlı kardeşlerimizin acısı bizim acımız, hüznü bizim hüznümüzdür. Bu menfur saldırıya karşı Pakistanlı kardeşlerimizle dayanışmamızın bir göstergesi olarak 1 gün yas ilan edilmiştir."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)