BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemEdirne'de 4 ceset daha bulundu----

Edirne'de 4 ceset daha bulundu

Edirne'de 4 ceset daha bulundu
18 Nisan 2014 - 22:29 www.finansgundem.com

Edirne'de bir hafta önce yabancı uyruklu kişilere ait olduğu sanılan 4 cesedin bulunduğu bölgede 3'ü çocuk 4 kişinin daha cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre, bir hafta önce Budakdoğanca köyü Kırçeşme mevkisinde yaptıkları kontrollerde, çalılıklar içerisinde 4 ceset bulan jandarma ekipleri, başka cesetlerin de bulunma ihtimaline karşı bölgede iz sürme köpeklerinin yardımıyla arama çalışması yaptı.

Aramada, önceki cesetlerin bulunduğu yere yakın bir yerde, çalılıklar içerisinde 4 ceset daha bulundu. Yapılan incelemede, çürümüş durumdaki cesetlerden üçünün çocuk, birinin de kadına ait olduğu belirlendi.

Yasa dışı yollardan Bulgaristan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu kişilere ait olduğu tahmin edilen cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

Jandarma ekipleri, bölgede arama çalışmalarını sürdürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)