BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDumanlı o iddiaları iade etti!----

Dumanlı o iddiaları iade etti!

Dumanlı o iddiaları iade etti!
19 Aralık 2014 - 15:08 www.finansgundem.com

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı serbest bırakılmasından ardından açıklama yaptı

14 Aralık soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve az önce serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı konuştu.

İşte Dumanlı'nın açıklamalarından satırbaşları:

TÜRKİYE'Yİ REZİL ETMEYİ GÖZE ALDILAR

Değerli basın mensupları buraya kadar o kadar zahmeti çekmiş gelmişsiniz. Basın özgürlüğü ve demokrasiye inanıp buralara kadar gelen çok değerli vatandaşlarımız...Değerli basın mensupları ve arkadaşlar sizin çok yakından gördüğünüz gibi Türkiye bir tiyatroyu seyrediyor. Kendi ayıplarını, günahlarını, kendi yolsuzluklarını gizlemek için sansasyonel olay çıkarmak isteyenler bizleri hedef alarak, basın özgürlüğünü tehdit altına alarak Türkiye’yi rezil etmeyi göze aldılar.

"O İDDİALARI İADE EDİYORUM"

Bir gazete binasına baskın düzenlediler. Bir genel yayın yönetmenini gözaltına aldılar. Maksat belliydi. Algı operasyonunun hedefi belliydi. Amaçları belliydi. Türkiye büyük bir yara aldı. Gözaltına alındığıma üzülmedim. Basın özgürlüğüne gaddar saldırı herkes gibi beni de üzdü ama ülkem adına daha da üzdü. Bir yıldır terör örgütü üyeliğiyle haşa bu iddiayı sahiplerine huzurlarında iade ediyorum. Bana terör örgütü üyesi diyenler aynıyla iade ediyorum.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Zaman Gazetesi’ne terör üyesi diyenler Allah’tan korkun, iade ediyorum. Allah’tan korkun. 30 senedir yayın yapan bir gazeteye iftira ederken Allah’tan korkun. Aynıyla iade ediyoruz! Geldiler bizi gözaltına aldılar. Hapisten korkmayız, idam sehpasına çıkılacaksa adeta düğüne gider gibi gitmekten de korkmayız. Herkes sussa basın susmaz. Herkes korksa medya korkmaz. Medya da korksa Zaman korkmaz!
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)