BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDizilerden ihracata doping etkisi----

Dizilerden ihracata doping etkisi

Dizilerden ihracata doping etkisi
12 Şubat 2016 - 12:21 www.finansgundem.com

Dünyanın pek çok ülkesinde, özellikle Orta Doğu ülkelerinde büyük ilgi gören Türk dizileri sayesinde mobilya ihracatının arttığı belirtildi

Dünyanın pek çok ülkesinde, özellikle Orta Doğu ülkelerinde büyük ilgi gören Türk dizileri sayesinde mobilya ihracatının arttığı belirtildi. 

Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği (MOBSAD) Başkanı Adnan Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dizilerin Türk mobilyasının tanıtımına katkı sağladığını belirterek, "Mobilya üreticileri, diziler sayesinde Orta Doğu ülkelerine daha fazla ihracat yapmaya başladı" dedi. 

Birçok mobilya firmasının dizilere sponsor olduğuna işaret eden Bostan, "Çünkü müşterileri mağazalara, 'Şu dizide gördüğüm köşe koltuğu arıyorum. Sizde var mı' gibi taleplerle gelebiliyorlar. Dizilerde lüks yaşamın daha fazla ön plana çıkarılması, zanaatkar yönü yüksek mobilyaların satışını yüzde 40 artırmış durumda" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)