BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'dan acı haber: 2 polis şehit----

Diyarbakır'dan acı haber: 2 polis şehit

Diyarbakır'dan acı haber: 2 polis şehit
30 Ağustos 2015 - 14:10 www.finansgundem.com

Kayapınar ilçesindeki saldırı sonucu 2 polis şehit oldu

Diyarbakır merkez Kayapınar ilçe merkezinde bugün saat 13.30 sıralarında yoldan geçen trafik polis otosuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ağır yaralanan iki trafik polisi hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı,şehit oldu. 

Alınan bilgiye göre, merkez Kayapınar ilçesi Selahaddin Eyyubi Bulvarı mevkisinde trafik ekiplerini taşıyan polis aracına teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve özel bir hastanede tedavi altına alınan 2 polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polislerin kimlikleri

Öte yandan ağır yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede şehit olan polis memurlarının Ahmet Gılıç ve İlker Narin olduğu öğrenildi. 

Şehit Ahmet Gılıç'ın babaevinde yas var

Şehit polis memuru Ahmet Gılıç'ın Bergama ilçesindeki babaevine ateş düştü.

Karahıdırlı Mahallesi'nde yaşayan, eşi daha önce vefat eden Ümmühan Gılıç, oğlunun şehadet haberini alınca gözyaşlarına hakim olamadı. 

Şehidin ağabeyi Musa Gılıç, 38 yaşındaki kardeşini zorluklarla okuttuklarını belirterek, "Bir sene daha görevi vardı. Vatan sağ olsun" dedi.

Evli ve bir çocuk babası Gılıç'ın naaşının, Bergama ilçesinde ikindiye müteakip cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)