BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDiyarbakır'da polis merkezine saldırı----

Diyarbakır'da polis merkezine saldırı

Diyarbakır'da polis merkezine saldırı
30 Eylül 2015 - 01:58 www.finansgundem.com

Diyarbakır Bağlar Polis Merkezi'ne terör örgütü mensuplarınca iki adet el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi

Diyarbakır Bağlar Polis Merkezi'ne terör örgütü mensuplarınca iki adet el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Polislerin anında ateşle karşılık vermesiyle çatışma çıktı.
 
Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, olay sırasında yoldan geçen vatandaşlardan yaralananlar olduğu öğrenildi. 
 
Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Cemiloğlu Caddesi'nde bulunan Bağlar Polis Merkezi'ne bir grup terörist tarafından el yapımı bomba ve molotof kokteylleri ile saldırı düzenlendi. Saldırıda, bombanın jeneratöre isabet etmesi üzerine yangın çıktı. Bir anda karakolu saran yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi. Yangın yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından söndürüldü. Yangında, karakolun içerisinde bulunan ve aralarında işlem yapmak için gelen vatandaşların da bulunduğu 6 kişi zehirlendi. Zehirlenen vatandaşlardan 3'ü Dicle Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 2'si Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kişi ise Çocuk Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Öte yandan, olay nedeniyle bölgeye çok sayıda zırhlı araçlarla polis ekipleri de sevk edildi. Bölgede operasyon başlatan ekipler, uzun namlulu silahlarla sokak aralarına girerek, teröristleri aradı. Bölgeden yer yer çatışma sesleri yükseldi.
Bölgede operasyon sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)