BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKandil'e en kapsamlı operasyon----

Kandil'e en kapsamlı operasyon

Kandil'e en kapsamlı operasyon
28 Temmuz 2015 - 23:23 www.finansgundem.com

Diyarbakır’da savaş uçakları bir kez daha harekete geçti. Havalanan 15’in üzerindeki savaş uçağının Kandil'deki PKK kamplarını bombaladığı öğrenildi

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı jetler, Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik en uzun ve en kapsamlı harekatı gerçekleştiriyor. 

Diyarbakır 8’inci Ana Jet Üssü’den 15’in üzerinde savaş uçağı havalandı. Saat 21.30 ile 22.00 arasında havalanan ve ağır bombardıman yüklü uçaklar Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yöneldi.

Elde edilen bilgilere göre havadan ikmal uçaklarının da katıldığı harekat, bugüne kadar PKK kamplarına yapılan en uzun ve en kapsamlı operasyon olarak değerlendiriliyor. Operasyonun sabah saatlerine kadar süreceği tahmin ediliyor. 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Zeynep 29 Temmuz 2015 01:29

    Varsın size ''Dikatatör '', ''Padişah ''desinler , siz sonunda özünüze döndünüz ya ...arkanızdayız ! Yeter ki , Cerablus -Azez arası Türkmenlere bırakılsın , Işıd ve Pyd 'den temizlensin !