BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDinleme operasyonunda flaş tutuklamalar----

Dinleme operasyonunda flaş tutuklamalar

Dinleme operasyonunda flaş tutuklamalar
27 Mart 2015 - 08:30 www.finansgundem.com

Sivas merkezli yasa dışı dinleme operasyonunda dört polis, cezaevine gönderildi

13 Mart’ta Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda mahkeme tarafından serbest bırakılan ancak savcının itirazı üzerine Tokat Sulh Ceza Hakimliği tarafından hakkında tutuklama kararı çıkartılan 5 polisten Sivas Emniyet Müdürlüğü eski İstihbarat Şube Müdürü F.A., 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ş.P., komiser M.A. ve polis memuru İ.A. görev yaptıkları illerde yakalandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Sivas’ta görev yapan F.A., Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, önce Sivas Adliyesi’ne daha sonra da Tokat Adliye Sarayı’na götürüldü. F.A., tutuklama kararının Tokat Sulh Ceza Hakimliği’nde yüzüne okunmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ş.P., M.A. ve İ.A. ise görev yaptıkları illerdeki adliyelerde, tutuklama kararının Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden kendilerine iletilmesinin ardından cezaevine gönderildi.

Ankara’da görev yapan ve hakkında tutuklama kararı çıkartılan Başkomiser C.K.’ye ise kararın ardından henüz ulaşılamadığı öğrenildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)