BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDemirtaş'tan PKK operasyonu açıklaması----

Demirtaş'tan PKK operasyonu açıklaması

Demirtaş'tan PKK operasyonu açıklaması
27 Temmuz 2015 - 10:18 www.finansgundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hükümetin IŞİD ve PKK'ya karşı yaptığı askeri operasyonlar hakkında son dakika açıklamalarda bulundu

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, hükümetin IŞİD ve PKK'ya karşı yaptığı askeri operasyonlar hakkında son dakika açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Yargıtay'a yaptığı çağrıya ilişkin Demirtaş, Faşizan düşünceye sahip olanların buna balıklama atlamasından daha doğal ne olabilir. Bizim veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Boğazına kadar kana batmış olanlar hesap sormaya kalkıyorlar. Suçlanacak bir politika varsa bugün Türkiye’yi savaşa sürükleyen ve arkasından şakşakçılık yaparak yürüyen faşizan düşünceler olur." dedi.

Demirtaş'ın açıklamalarından satırbaşları:

Şu anda geçici bir hükümet ülkeyi adım adım savaşa sürüklüyor. Geçici olmanın vermiş olmanın panikle kalıcı olmak için her türlü çılgınlığa sürükleneceğini görmüştük şimdi bunu görüyoruz. AKP hükümeti boğaza kadar pisliğe, suça batmış durumdadır. Büyük bir panikle yeniden tek başına iktidar olma derdindedir. Tabi ki tek hedef tek amaç bu değil. Seçim döneminde askerleri ölüme götürecek çılgınlığa sahip olduklarını gördük. Şehirde, kırda, dağda ölen herkes bu ülkenin evladıdır. Bunların hepsinin acısını paylaşacağız. Henüz suçlarını hesabı verilmemişken...

"MÜCADELE VERECEĞİZ"

Ölümüne sebep olduğunuz her insan bizim evladımızdır. Biz tamamının acısını paylaşacağız. Evlatlarımızı sizin pisliklerinizi örtsünler diye öldürülmesine izin vermeyeceğiz. HDP'den hesap sormaya, fatura çıkarmaya kalkmasınlar. Kimse HDP'ye saldırarak kendisini temizlemeye kalkmasın. Bizim kaybedecek saraylarımız, kırmızı plakalarımız, çaldığımız ayakkabı kutularında paralarımız yok. Sizin o cenazelerin üzerine örttüğünüz bayrak suçlarınızı örtecek mi zannediyorsunuz. Türkiye toplumunun içi rahat olsun. HDP var. Kendilerini Türkiye'nin sahibi bizi vatan haini ile göstermeye çalışanlar dönüp yaptığı zulmüme baksınlar. Olası erken seçimde AKP'nin ülkenin başına bela olmaması için mücadele vereceğiz.

Barış bir adım ötemizde duruyordu.. Göstermelik operasyonlar bunlar tamamı hükümetin kendini kurtarma politikasıdır.

“DAVUTOĞLU’NDAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Dolmabahçe mutabakatı ile ilgili sayın Davutoğlu’ndan bir açıklama bekliyoruz. Kendisinden bir cümle duymadık. Fotoğraf yanlış mıydı, masa yok muydu? Birlikte açıklama yapıldı. Sayın Davutoğlu’nun kendisine ait fikri yok mu?Fikir beyan etsin biz İmralı ziyaretleri ile ilgili fikirlerimizi sağlıklı şekilde açıklarız.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YÜZLER...27 Temmuz 2015 11:36

    her insanda bir yüz olduğunu biliriz.bazıları da vardır ki iki yüzlü olma becerisini(!)gösterirler.bazılarıda vardır ki "çok yüzlü olma" yüzsüzlüğünü gösterirler.bilin bakalım eli kanlı bu cici çocuk kaç yüzlü???