BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'nun masasındaki seçim anketi----

Davutoğlu'nun masasındaki seçim anketi

Davutoğlu'nun masasındaki seçim anketi
24 Ekim 2014 - 10:18 www.finansgundem.com

Kobani eylemleri sonrası yapılan ankette çözüm sürececi ve partilerin seçim performansın dair ilginç sonuçlar verdi

Kobani olaylarının hemen ardından yapılan seçim anketinde AK Parti yüzde 50.4'le oy oranını korurken, CHP 24.4, MHP 13.1, HDP yüzde 8'de kaldı.

Sabah gazetesinde Tarık Işık imzalı habere göre, Kobani bahane edilerek Doğu ve Güneydoğu illerinde gerçekleştirilen eylemler Türk halkının Çözüm Süreci'ne verdiği desteğini etkilemedi.

HDP'NİN ÇAĞRISI SES BULMADI

HDP'nin 'Kobani için eylem' çağrısı da sokakta destek görmedi. "Bu çağrıyı nasıl karşılıyorsunuz?" sorusuna vatandaşların yüzde 83.4'ü, 'olumsuz', yüzde 7'si ise a 'olumlu' cevap verdi.

ÇÖZÜM SÜRECİNE DESTEK YÜZDE 55.4

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da sunulan Pollmark'ın yaptığı araştırmaya göre, Kobani olaylarına rağmen vatandaşların çözüm sürecine desteği yüzde 55.4 olarak gerçekleşti. Desteklemeyenler yüzde 37.3'te kaldı. Araştırmaya göre, Türklerin yüzde 50.1'i, Kürtlerin de yüzde 81.2'si çözüm sürecini destekliyor.

10-14 Ekim tarihleri arasında Türkiye genelinde 5 bin 71 kişi ile yüz yüze yapılan siyasi gündem araştırması çarpıcı sonuçlar içeriyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)