BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan Kürt seçmenlere baraj uyarısı----

Davutoğlu'ndan Kürt seçmenlere baraj uyarısı

Davutoğlu'ndan Kürt seçmenlere baraj uyarısı
27 Mayıs 2015 - 16:50 www.finansgundem.com

​Başbakan Ahmet Davutoğlu, Batman mitinginde HDP'nin baraj sorunu hakkında açıklamalar yaptı.

Halka seslenen Davutoğlu, "HDP şimdi baraj peşinde, Kürtlerin baraj sorunu yok, asıl baraj sorunu HDP'nin. AK Parti ile Kürt vatandaşlarımızın baraj sorunu yok" dedi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
AK Parti bu ülkeye hizmet getirdi. HDP Eş Başkanı Türkler; Ermenilere, Kürtlere soykırım yaptı diyor. Bizim atalarımıza hakaret ediyor. Hiçbir şekilde çözüm sürecinden taviz vermeyeceğiz. Türkiye'nin her yerinde, her parti özgürce siyaset yapar.
Bugün HDP'ye bir destek de aydınlardan geldi, bir grup aydın bildiri yayınlamış. Aydın öncelikle objektif olmalı. Aydın olmak aynı metinde AK Parti'ye yapılan saldırıları da kınamayı gerektirmez mi? 
Şimdi o aydınlara sesleniyorum ya silah ya siyaset diyecekler mi? Neden özgürlükler adına AK Parti'ye saldırıken tek parti zihniyetini inşa etmek için halkı baskı altında tutanları kınamazlar?
Niçin AK Parti'ye düşmanlar? Bütün hedefleri eski Türkiye'yi geri getirmek.
Dün Hakkari'de havalimanını açtık. Adını da koyduk Selahaddin Eyyubi. Birileri ders alsın. Onun ordusunda omuz muzaydık. Neden bu havalimanı gecikti? Bu havalimanına neden karşı çıkarlar, bölgeyi geri bırakıp istismar etmek.
Türkiye'nin en büyük istismarcıları MHP, CHP, HDP'dir. Artık yüzde 100 Türk yapımı uçaklarla her şehir arasında gidilecek.
Batman'da üniversite var mıydı?, doğalgaz var mıydı? Kim getirdi? Onlar konuşur AK Parti yapar?
Batman'ın inşallah biz yüz milyonlarca dolar ihracat yapacağını göreceğiz.
Gençlerimize bir müjde vermek istiyorum; 25 bin kişilik spor salonunu, 15 bin kişilik spor salonunu yapıyoruz.  İstanbul'da ne varsa Batman'da da olacak. 
Ey Batman'ın Kürt, Zaza gençliği biz üniversiteye gideceğiz dağa değil diye haykırın ve aydınlardan hesap sorun.
HDP şimdi baraj peşinde, Kürtlerin baraj sorunu yok, asıl baraj sorunu HDP'nin. AK Parti ile Kürt vatandaşlarımızın baraj sorunu yok.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ak27 Mayıs 2015 17:25

    kürtlerde akıl varsa terörle uğraşacaklarına hdp yi barajı geçirir mecliste temsil edilirler. akp sadece nema örgütüdür, misyonu bitmiştir