BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan elektrik kesintisi açıklaması----

Davutoğlu'ndan elektrik kesintisi açıklaması

Davutoğlu'ndan elektrik kesintisi açıklaması
31 Mart 2015 - 11:56 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu'dan yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili flaş açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaşanan elektrik kesintilerinin ardından yaptığı açıklamada "Terör saldırıları ihtimalini araştırıyoruz" dedi.

Türkiye'nin farklı illerinde elektrikler kesildi. İnternet erişiminde de sıkıntı yaşandı. Sıkıntı halen sürüyor. İstanbul'da vatandaşlar metroda mahsur kaldıkları yönünde mesaj atıyor.

Elektrik kesintisinin ardından İBB Beyaz Masa, twitter hesabından bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Enerji kesintisi nedeniyle Metro hatlarımızda seferler yapılamamaktadır" denildi.

Öte yandan trafik ışıklarının çalışmaması trafiğinin kilitlenmesine neden oldu.

Türkiye'nin birçok ilinde meydana gelen elektrik kesintisi, başta İstanbul olmak üzere birçok kentte hayatı felç etti. İstanbul'da yoğunluk nedeniyle Bedaş'ın sitesine de ulaşılamazken, Ankara, Trabzon, Aydın, Edirne, Muğla, Erzurum, Tekirdağ, Antalya, İzmir, Bursa, Adana, Bitlis, Çanakkale, Hatay, Denizli, Eskişehir, İzmit, Tunceli, Elazığ, Bilecik ve Samsun'dan da kesintiler olduğu yönünde bilgiler geliyor.
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)