BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan bedelli için ilk yorum----

Davutoğlu'ndan bedelli için ilk yorum

Davutoğlu'ndan bedelli için ilk yorum
16 Eylül 2014 - 09:45 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk yurtdışı seyahati öncesinde flaş açıklamalarda bulundu

KKTC'ye hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda konuşan başbakan Ahmet Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun 'şartlı mutahap' açıklamalarına cevap verdi.

Davutoğlu, "Biz, Türkiye'yi büyük Türkiye yapma yürüyüşündeyiz. Bu yürüyüş esnasında Kılıçdaroğlu selam verirse, selamını alırız. Selam alacaksa, selam veririz, elini uzatırsa, elimizi uzatırız, elimizi uzattığımızda, elimiz havada kalmadığı zaman ve bu kutlu yürüyüşe bir şekilde katkıda bulunma iradesi gösterdiğinde, birlikte bu yürüyüşü gerçekleştiririz. Ancak, büyük Türkiye yürüyüşü esnasında önümüze engel çıkarırsa, hiç tereddüt etmeden engelini alır, yolun kenarına koyarız. Kılıçdaroğlu'nun kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok." dedi.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından önemli satır başları;

BEDELLİ ASKERLİK

Milli Savunma Bakanımızdan da Genelkurmay Başkanımızdan da kapsamlı bir brifing aldıktan sonra bu konudaki ihtiyacı değerlendireceğiz. Bu çerçevede atılması gereken adımlar varsa bunları birlikte gözden geçireceğiz. Ama öncelikle bu konuda gerçek tablonun ne olduğu hususunda daha geniş, kapsamlı bir brifing alacağım.

MUHATAP POLEMİĞİ

Benim ülke yönetmeye talip olacağıma da Kılıçdaroğlu karar verecek değil. Kılıçdaroğlu'nun icazetine gerek yok. Kılıçdaroğlu sürekli şart koşuyor. Cumhurbaşkanımızla savaş şartlarında görüşürüm diyor benim için de şart koşuyor.

Biz, Türkiye'yi büyük Türkiye yapma yürüyüşündeyiz. Bu yürüyüş esnasında Kılıçdaroğlu selam verirse, selamını alırız. Selam alacaksa, selam veririz, elini uzatırsa, elimizi uzatırız, elimizi uzattığımızda, elimiz havada kalmadığı zaman ve bu kutlu yürüyüşe bir şekilde katkıda bulunma iradesi gösterdiğinde, birlikte bu yürüyüşü gerçekleştiririz. Ancak, büyük Türkiye yürüyüşü esnasında önümüze engel çıkarırsa, hiç tereddüt etmeden engelini alır, yolun kenarına koyarız. Kılıçdaroğlu'nun kaprisleriyle kaybedecek vaktimiz yok. Biz kongre partisi değiliz o kendi kongresinde küçük iktidar mücadeleleriyle uğraşsın.''
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)