BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'na görev verdik!----

Davutoğlu'na görev verdik!

Davutoğlu'na görev verdik!
29 Aralık 2014 - 07:18 www.finansgundem.com

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Başbakan Ahmet Davutoğlu için şaşırtıcı bir açıklama yaptı

Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "Yeni Türkiye’nin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde Ak Parti’yi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek" dedi. Yıldırım, Türkiye’de 10 Ağustos’ta yeni bir döneme geçildiğini, yüzde 52 milletin desteğini alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, millete karşı sorumlu olduğunu söyledi.

Ak Parti Karabağlar ilçe kongresinde konuşan Binali Yıldırım, partililere doğal liderleri olduğunu belirttiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını getirdiğini söyledi. Partisinin 12 yıllık iktidarında yaptığı hizmetleri anlatan Binali Yıldırım, "Türkiye’de 10 Ağustos’ta yeni bir döneme geçtik. Cumhurbaşkanımız artık millete karşı sorumludur, çünkü yüzde 52, milletin desteğini almıştır. Anayasada millete karşı sorumsuz yazması bir şey ifade etmez. Milletten destek alanın millete karşı sorumluluğu siyaseten de devam eder" dedi.

Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ın ülkenin işlerinin daha güzel noktaya gelmesi için el ele verdiklerini söyledikten sonra, "Yeni Türkiye’nin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde Ak Parti’yi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)