BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ve G20 liderlerine deşifre şoku----

Davutoğlu ve G20 liderlerine deşifre şoku

Davutoğlu ve G20 liderlerine deşifre şoku
30 Mart 2015 - 16:12 www.finansgundem.com

Liderler Zirvesi'ne katılan ve aralarında Başbakan Davutoğlu'nun da bulunduğu dünya liderlerinin kişisel bilgileri yanlışlıkla deşifre edildi

İngiliz Guardian Gazetesi Avustralya’nın Brisbane kentinde geçen yıl Kasım'da gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi’ne katılan dünya liderlerinin kişisel bilgilerinin yanlışlıkla açıklandığını ileri sürdü.

FUTBOL KUPASI ORGANİZATÖRLERİNE GÖNDERMİŞLER

Guardian gazetesinin özel haberine göre, Avustralya Göçmenlik Dairesi'nin bir görevlisi söz konusu bilgileri Asya Futbol Kupası organizatörlerine gönderdi. Yanlışlıkla sızdırılan bilgiler arasında pasaport numarası, ad, doğum tarihi ve vize numarası da var.

DAVUTOĞLU DA ZİRVEDEYDİ

Avustralya Göçmen Bakanı Peter Dutton'ın ofisi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, zirveye Türkiye'den Başbakan Ahmet Davutoğlu katılmıştı.

Haberde, aralarında Putin, Obama, Merkel ve Cameron’ın da bulunduğu liderlerin kişisel bilgilerini alan ve ismi açıklanmayan kişi, emaili silindiği bilgisi yer aldı.

NE TÜR BİLGİLER BULUNUYOR?

7 Kasım’da gönderilen bilgiler arasında isim, doğum yeri, unvan, milliyet, pasaport numarası ve vize detayları bulunuyor. Asya Kupası yetkilileri, maile herhangi bir kişi tarafından ulaşılmasının mümkün olmadığını vurguladı.

Avustralya Göçmen Bakanı Peter Dutton’ın ofisi konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, zirveye Türkiye’den Başbakan Ahmet Davutoğlu katılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)