BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi bilgilendirdi----

Davutoğlu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi bilgilendirdi

Davutoğlu Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi bilgilendirdi
26 Temmuz 2015 - 19:20 www.finansgundem.com

Başbakan Davutoğlu'nun, Kılıçdaroğlu ile Bahçeli'ye, terör örgütlerine yönelik operasyonlara ilişkin bilgi verdiği bildirildi

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdiği bildirildi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi telefonla aradı.

Telefon görüşmesinde, Başbakan Davutoğlu'nun, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye son günlerde yürütülen operasyonlarla ilgili bilgi verdiği belirtildi.

Görüşmelerin olumlu bir havada gerçekleştiği ifade edilirken, Başbakan Davutoğlu'nun ayrıca iki lidere, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül başkanlığında Dışişleri, istihbarat ve askeri yetkililerden oluşan bir heyeti, Genel Başkanları bilgilendirmeler için görevlendirdiğini söylediği kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)