BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDavutoğlu 2 lidere bilgi verdi ----

Davutoğlu 2 lidere bilgi verdi

Davutoğlu 2 lidere bilgi verdi
29 Kasım 2015 - 07:19 www.finansgundem.com

Meclis'te kritik görüşme... Başbakan Davutoğlu, önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ardından MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi.

Görüşmeye Ak Parti hükümetinin 6 bakanı ile CHP kanadından grup başkanvekilleri Özgür Özel ve Engin Altay katıldı. Davutoğlu’nun Bahçeli ile görüşmesine ise MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural katıldı. 10’ar dakika süren görüşmelerde Başbakan, Meclis’e geçici bütçe olarak getirilmesi öngörülen bütçenin, normal olarak meclise sunulmasını istedi. CHP liderinin bu konuya mesafeli yaklaştığı öğrenilirken, “Bunu kabul etmemiz mümkün değil, takvimlendirme yetişmeyecektir” ifadesini kullandığı belirtildi. 

Alınan bilgiye göre Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu arasındaki görüşmede, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’ye yapılan suikast de gündeme geldi. Davutoğlu’nun hem Elçi suikasti hem de iki polisin şehit olduğu olaya ilişkin Kılıçdaroğlu’na bilgi verdiği de öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun ise Davutoğlu’na, “Çok ciddi olarak araştırılması gereken bir olay. Ciddi şüpheler var. Olayın bir an önce açıklığa kavuşulması gerekiyor. Tüm şüphelerin ortadan kaldırılması için bir an önce adım atmanız gerekiyor” ifadesini kullandığı belirtildi. Davutoğlu’nun olayın araştırılacağını belirttiği, suikastin faili meçhul olarak kalmayacağını ilettiği öğrenildi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise hükümetin iradesinin olduğu bütçe ile yeni döneme girilmesine prensip olarak sıcak baktıklarını kaydetti. Bahçeli, ekonomik sıkıntılar ve uluslararı gelişmeler dikkate alındığında yeni yıla geçici bütçe yerine normal bütçe ile girilmesi daha doğru olacağını dile getirdi. Başbakan Davutoğlu ise bütçe takvimine ilişkin bir taslak çalışmayı önümüzdeki günlerde muhalefete sunacağını belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)