BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemDağlıca'dan ilk haber geldi----

Dağlıca'dan ilk haber geldi

Dağlıca'dan ilk haber geldi
07 Eylül 2015 - 06:44 www.finansgundem.com

Dağlıca'daki terör saldırısında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yaralılar hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Şehit ve yaralıların olduğu bildirilen Dağlıca'daki terör saldırısında henüz resmi bir açıklama yapılmazken, askeri aracın konvoyun geçişi sırasında gerçekleşen patlamanın ardından çıkan çatışmada yaralanan 6 asker tedavi altına alındı. Şehit ve yaralı sayısı henüz tam olarak bilinmiyor.



İşte Dağlıca'dan gelen ilk görüntüler!

video##2022##player

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Yeşiltaş Karakolu'na bağlı birlikler karakol istikametinde ilerlediği sırada, PKK'lıların 100 metre aralarla döşediği mayınları kumanda ile infilak patlatması sonucu şehit ve yaralıların olduğu saldırıda askerlerin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan G.Ö., C.A., İ.H.Ö., Ö.İ., A.Ş.K. ve M.İ. isimli askerler, Yüksekova DevletHastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Şiddetli yağmur nedeniyle helikopter kalkamadığı için yaralıların burada tedavi edildiği belirtildi.










 
Şehit ve yaralı haberlerinin gelmesi ile birlikte Hakkari’de de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Her ihtimale karşı hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri alınarak çok sayıda ambulans ise hazırda bekletildi.





ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)