BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de PKK'ya kıskaç ----

Cizre'de PKK'ya kıskaç

Cizre'de PKK'ya kıskaç
07 Şubat 2016 - 17:34 www.finansgundem.com

Teröristlere yönelik "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu"nda sona yaklaşıldığı belirtildi.

Operasyon kapsamında Cizre'de şu ana kadar 564 bölücü örgüt mensubu  etkisiz hale getirildi, çoğu el yapımı patlayıcı tuzaklı 678 barikat kaldırıldı,  teröristlerin iş makineleri kullanarak açtığı 242 çukur kapatıldı. Güvenlik güçleri, teröristleri Cudi ile Sur mahallelerindeki Nusaybin Bulvarı ve Ebul İz Caddesi ile Beyazıt Sokak arasında kalan, 10-15 binanın  bulunduğu dar bölgede sıkıştırdı. Kaçış yolları kapatılan teröristlerin, tüm  silah ve mühimmatı yığdıkları bu alanda yaptıkları saldırılara güvenlik güçleri  anında karşılık veriyor. Çembere alınan teröristlerin bir bölümünün örgütün dağ kadrosundan olduğu değerlendiriliyor.
Güvenlik güçleri, hemen hemen her sokağa, her eve  tuzaklanan el  yapımı patlayıcılar ve keskin nişancı atışları nedeniyle bölgede kontrollü  ilerliyor. Bir bina teröristlerden temizlenip emniyete alındıktan sonra diğerine  girilerek çember daraltılıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)