BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCizre'de bir polis tutuklandı----

Cizre'de bir polis tutuklandı

Cizre'de bir polis tutuklandı
28 Ocak 2015 - 23:17 www.finansgundem.com

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın hayatını kaybettiği olaya ilişkin bir polisin tutuklandığı bildirildi.

Cizre'de 12 yaşındaki Nihat Kazanhan'ın yaşamını yitirdiği olayla ilgili bir polis tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Cizre'nin Yafes Mahallesi'ndeki yeni çevre yolu köprüsü yakınlarında 14 Ocak'ta meydana gelen ve Nihat Kazanhan'ın ölümüne neden olan olayla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Mardin Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şube Müdürlüğü'nde görevli ve olay günü geçici görevle Cizre'ye gelen ekipte yer aldığı bildirilen bir polis tutuklandı.

Bu arada, Kazanhan'ın vurulma anı görüntülerinin de soruşturma dosyasında yer aldığı öğrenildi.

Müfettiş görevlendirilmişti
Kazanhan'ın hayatını kaybetmesinden sonra olayın aydınlatılması amacıyla görevlendirilen İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi İbrahim Akın ve Emniyet Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Ayhan Acet Cizre'de incelemede bulunmuştu.

Müfettişler, soruşturma kapsamında HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Cizre Kaymakamı Mehmet Şamil Horasanlı, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ozan Başurgan ve Kazanhan'ın ailesiyle görüşmüştü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)