BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP ve AK Parti son kez buluştu----

CHP ve AK Parti son kez buluştu

CHP ve AK Parti son kez buluştu
03 Ağustos 2015 - 14:16 www.finansgundem.com

AK Parti ile CHP heyetleri koalisyon görüşmeleri için 5. ve son kez buluştu

AK Parti ile CHP arasında başlayan koalisyon hükümetinin kurulmasıyla ilgili ön görüşme heyetleri son kez bir araya geldi. Saat 14.00'de başlayan ve Ankara Palas'ta gerçekleştirilen toplantıya, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile CHP Genel 
Başkan Yardımcısı Murat Özçelik de katılıyor. 
Yapılacak son toplantının ardından AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na görüşmelere ilişkin hazırlanacak rapor sunulacak. İki liderin, raporları inceledikten sonra bu hafta içi bir araya gelmesi bekleniyor. 
AK Parti ile CHP heyetleri daha önce 24, 28 ve 30 Temmuz ve 1 Ağustos'ta bir araya geldi. Bugüne kadar yapılan toplantılarda ekonomi, sosyal politikalar, çevre ve mülkiyet ilişkileri, yeni anayasa ve özgürlükler, kuvvet ayrılığı ve seçim barajı konuları ele alındı.
Görüşmelerde AK Parti'yi Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan ve Malatya Milletvekili Taha Özhan temsil ederken  CHP'yi ise Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, Faik Öztrak ve Selin Sayek Böke, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Genel Başkan Başdanışmanı Rasim Bölücek temsil etti. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)