BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemChomsky'den Türkiye'ye Filistin övgüsü----

Chomsky'den Türkiye'ye Filistin övgüsü

Chomsky'den Türkiye'ye Filistin övgüsü
26 Temmuz 2014 - 10:28 www.finansgundem.com

ABD'li düşünür Noam Chomsky: Haksızlığa karşı çıkan tek ülke Türkiye'dir

Dünyaca ünlü ABD'li düşünür Noam Chomsky, Ortadoğu'da yaşanan son gelişmeler ile İsrail'inGazze'ye yönelik saldırıları hakkında değerlendirmede bulundu. Noam Chomsky, ABD’nin İsrail’e askeri ve siyasi destek vererek Gazze’deki katliamlara doğrudan karıştığını söyledi. ABD'nin hesap vermesi gerektiğini belirten Chomsky “ABD, Müslümanlara bir kez daha ihanet etti” dedi.

Tüm dünyanın bugün uluslararası toplumdan çok şey beklediğini ifade eden Chomsky, uluslararası toplumun var olmadığını, sıradan insanlar için bir "aldatma ve yanılsama" olduğunu ifade etti.

"Uluslararası toplum" ifadesinin anlamı olmayan boş bir söylem olduğunu belirten Chomsky, "Bugün dünya devletleri, her şeyi sadece kendi ulusal çıkarları için yapıyorlar. ABD de kendi stratejik çıkarlarından dolayı İsrail'i destekliyor. Ayrıca, Avrupa Birliği (AB) de Gazze'de bugün neler olup bittiğini pek umursamıyor. Arap dünyası derin bir şekilde bölünmüş ve bir şey yapmak için güçsüzdür" dedi. Chomsky, "İsrail'e karşı güçlü tavır alan ve Filistinliler'e yapılan haksızlığı kabul etmek istemediğini açıkça söyleyen tek ülke Türkiye'dir" diye konuştu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)