BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCem Özdemir hakkında şok iddia----

Cem Özdemir hakkında şok iddia

Cem Özdemir hakkında şok iddia
17 Ocak 2015 - 22:49 www.finansgundem.com

Berlin Savcılığı'nın, Yeşiller Partisi Eşbaşkanı Cem Özdemir hakkında 'uyuşturucu maddesi yetiştirme' şüphesiyle soruşturma başlattığı öne sürüldü

‘’Bild am Sonntag’’ gazetesinin haberine göre, savcılığın soruşturmayapması için Federal Meclis Milletvekili de olan Özdemir’in dokunulmazlığı kaldırıldı.

Haberde, ALS hastalığına dikkati çekmek için geçen yılın yaz aylarında başlatılan ve kısa süre içinde özellikle ünlüler arasında sosyal medya fenomeni haline gelen "buz kovası iddiasına" (Ice Bucket Challange) katılan Özdemir hakkında, evinin balkonunda bir kova suyu başından aşağı dökerken videoda görülen kenevir bitkisinden dolayı Berlin Savcılığı’nın soruşturma başlattığı kaydedildi.

Özdemir’in bu konuda endişe duymasının gerekmediği belirtilen haberde, soruşturmanın "önemsizlikten’" dolayı kısazaman içinde durdurulacağı ifade edildi.

Söz konusu dönemde bu konuda yoğun tartışmalar yaşanmış ve Özdemir, görüntüdeki bitkinin kenevir olduğunu ifade ederek, "Yeşiller Partisi özgürlüğün dostudur. Özgür bir toplumda kişiler kenevir tüketmek istiyorsa bu bireyin kendisinin vereceği karardır" açıklamasında bulunmuştu.

Almanya ’da kenevir yetiştirmek ve böylelikle kenevir bitkisine sahip olmanın yasa dışı olduğu ifade edildi. (AA)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)