BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan ilginç Ekrem Dumanlı açıklaması----

Bülent Arınç'tan ilginç Ekrem Dumanlı açıklaması

Bülent Arınç'tan ilginç Ekrem Dumanlı açıklaması
18 Aralık 2014 - 13:50 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 14 aralık operasyonunda gözaltında alınan "Ekrem Dumanlı terörist mi?" sorusuna ilginç bir yanıt verdi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 14 Aralık operasyonuna ilişkin bir soruya ilginç bir yanıt verdi. Zaman gazetesi Ekrem Dumanlı'nın tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilğinin hatırlatılması üzerine Bülent Arınç, "Beklentilerine uygun bir karar çıkmasını diliyorum. Kanaatlerimizi, gönlümüze ait düşüncelerimizi bize bırakın lütfen" sözleriyle görüşlerini açıklamaktan kaçındı.

EKREM DUMANLI TERÖRİST Mİ?

Hak ve Özgürlükler Partisini (HAK-PAR) ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir gazetecinin "Hidayet Karaca ve Ekrem Dumanlı, uzun bir gözaltı süresinin ardından terör örgütü kurmak suçundan tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Siz, bu kişilerin terör örgütü üyesi olduğunu, hizmet hareketinin de terör örgütü olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:

KALBİMİZDE MAHFUZ KALSIN

"TBMM iç tüzüğünde bir hüküm var; 'İstişare amaçlı soru sorulamaz' diyor. Bana maddi bilgiler ışığında bir soru sorarsanız cevap veririm, onun dışındaki kanaatlerimiz bizim gönlümüzde ve kalbimizde mahfuz kalsın. Ben bu olayla ilgili olarak sadece bir yargı sürecinin işlediğini söylüyorum.

Bu yargı sürecinin iyi işlediğini, kötü işlediğini, doğru olduğunu, yanlış olduğunu kamuoyu takdir eder. Ama gözaltından başlayarak pek çok insanın sorgusu yapıldı, büyük bir kısmı serbest bırakıldı. İsimlerini söylediğiniz kişilerle ilgili olarak da mahkeme zannediyorum bir karar verecektir. Kamuoyunun bu konuda hassas olduğunu düşünüyorum, beklentilerine uygun bir karar çıkmasını diliyorum. Kanaatlerimizi, gönlümüze ait düşüncelerimizi bize bırakın lütfen."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)