BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç helallik istedi!----

Bülent Arınç helallik istedi!

Bülent Arınç helallik istedi!
28 Nisan 2015 - 07:59 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, son bakanlar kurulu toplantısında muhabirlerden helallik istedi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, son kez gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

HELALLİK İSTİYORUM

Ak Parti'de üç dönem kuralına takılan isimlerden olan Bülent Arınç, son Bakanlar Kurulu toplantısı olması dolayısıyla Başbakanlık muhabirlerine veda ederek "6'ncı yıla girdik. Son 4,5 yıldır da hükümet sözcüsüyüm. Bu görevimi layıkıyla, eksiğimle, hatalarımla, fazlasıyla yapmaya çalıştım. Herhalde bir daha karşı karşıya gelmeyeceğiz. Son Bakanlar Kurulu toplantısı olduğuna göre benim de aktif siyasi hayatım 7 Haziran'da biteceğine göre yeni hükümet sözcüsü de mutlaka çok değerli bir arkadaşımız olacaktır. Başbakanlık muhabiri dediğimiz siz değerli arkadaşlarımıza hem helallik istiyorum hem de size görevlerinizde üstün başarılar diliyorum ve Allahaısmarladık diyorum" şeklinde konuştu. Arınç, veda konuşmasının ardından basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)