BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu plakalara dikkat! ----

Bu plakalara dikkat!

Bu plakalara dikkat!
31 Ağustos 2015 - 17:33 www.finansgundem.com

Diyarbakır - Bingöl Karayolunda bir araç gasp edildi. Bomba yüklü olduğu düşünülen araç güvenlik güçlerini harekete geçirdi

PKK terör eylerine bir yenisini daha eklemek için herekete geçti. Diyarbakır'da bir otomobili gasp eden PKK güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Balıkesir Gönen'de jandarmanın yol kontrolünden kaçan ve bomba yüklü olduğu düşünülen araç jandarmayı harekete geçirdi. Diyarbakır'da da teröristlerin el koyduğu araç aranıyor.

Diyarbakır - Bingöl Karayolunu kesen terör örgütü üyeleri, silahlı ve bombalı eylemlerde kullanmak için 34 LN 5404 plakalı aracı gasp etti.

YOL KESİP ARACA EL KOYDULAR

Bir grup PKK'lı Diyarbakır 'dan Bingöl 'e giden Ziraat Mühendisi B.Ş.G.,'nin 34 LN 5404 plakalı aracının önünü kesti. Kimlik kontrolü yapan teröristler araca el koydu. Araçla silahlı ve bombalı saldırı yapılacağı ihbarı üzerine güvenlik güçleri alarma geçti.

BOMBALI ARAÇ ALARMI

Öte yandan Balıkesir Gönen 'de jandarmanın yol kontrolünden kaçan ve üzerinde başka araca ait plaka olduğu saptanan araç, bomba yüklü olabileceği gerekçesiyle güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Dün sabah saatlerinde Gönen yolu üzerinde denetim yapan jandarma ekiplerinin dur ikazına uymayan 06 JPG 04 plakalı gri renkli bir otomobil, güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

ARACIN PLAKASI TÜM BİRİMLERE ANONS GEÇİLDİ

Aracın üzerindeki plakanın beyaz renkli bir başka araca ait olduğu tespit edilirken, söz konusu aracın plakası anons edildi. Bomba yüklü olabileceği belirtilen araç için karayollarındaki ekiplere bilgi verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)