BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu atama yeni başbakanı mı ilan ediyor?----

Bu atama yeni başbakanı mı ilan ediyor?

Bu atama yeni başbakanı mı ilan ediyor?
13 Ağustos 2014 - 09:06 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanlarından Ali Sarıkaya, Başbakan Başdanışmanı oldu

Ankara kulisleri, AK Parti’de 27 Ağustos’ta olağanüstü genel kurul kararı alınmasının ardından başbakan ve genel başkanın kim olacağıyla ilgili en hareketli dönemini yaşıyor.

Bu tartışmalar yaşanırken, Başbakanlığa en yakın kişilerden biri olarak gösterilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun danışmanlarından Ali Sarıkaya, Başbakan Başdanışmanı olarak atandı.

Davutoğlu’nun üniversiteden öğrencisi olan ve sağ kolu olarak bilinen Ali Sarıkaya, Dışişleri Bakanı ile 12 yıldan beri birlikte çalışıyor. Davutoğlu, Sarıkaya’yı en kritik görüşmelerinde bile yanından ayırmıyor.

Sarıkaya’nın adı, daha önce de Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak geçmiş, ancak bu göreve daha sonra Büyükelçi Naci Koru getirilmişti.

Sarıkaya’nın Başdanışman olmasıyla birlikte maaşında artış olacağı belirtilirken, atama kulislerde “Davutoğlu’nun başbakanlığı için bir işaret” olarak konuşulmaya başlandı.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)