BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Biz bunlara pabuç bırakmayız"----

"Biz bunlara pabuç bırakmayız"

Biz bunlara pabuç bırakmayız
25 Ekim 2014 - 16:28 www.finansgundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu Kayseri'de raylı sistem Talas Hattı ve yeni hal kompleksi açılış töreninde konuştu.İşte konuşmadan satırbaşları...

Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, hicri yılınızı kutluyorum. Zirvelerin en güzeli Erciyes Kayseri'de. Türkiye'de eğer belediyecilik anlayışı oturmuşsa bunda Mehmet Özhaseki kardeşimizin çok büyük payı var. Buradan bütün şehirlerimize sesleniyorum. Mimar Sinan'ın ruhunu her yerde yaşatacağız. Selam olsun Kayseri'ye..
 
FURKAN DOĞAN'A SELAM OLSUN
Bir çok güzel hizmeti bugün devreye sokuyoruz. Ama bir selamı daha söyleyeyim. Son dönemde şehitlerimizin zirve ismi Furkan Doğan'a da selam olsun. Allah onu cennetiyle ödüllendirsin.Onun ismi ebediyete kadar yaşayacak.Neden Ak Parti Kayseri'de güzel başarılara imza atıyor biliyor musunuz? Çünkü Ak Parti'nin siyaseti ile Kayserilinin karakteri aynıdır. Kayserili iddialıdır, azla tatmin olmaz. Kayserili vizyon sahibidir.Kayserili azla yetinmez. Hep iddialıdır. Kayserili hayırseverdir.Kayserili iş adamlarımız tebrik ediyorum. Erciyes Üniversitesinde gördüklerim şunu ortaya koyuyor. Kayserili ister ilimde olsun, ister siyasette olsun. El ele verir her şeyi birlikte yapar.
 
KOBANİ İLE ÖZGÜVENİMİZE SALDIRDILAR
Nasıl Kayserili öz güvenlidir, AK Parti'de en önemli unsur öz güvendir. Bizden önce gerek siyasette gerek diğer alanlarda yurtdışında çıktığında el pençe divan duranlar vardır.Yurt dışına çıkıldığında el pençe durun başbakanlar vardı Biz özgüveni zirveye çıkardık. Bu milleti temsil edenler hiç bir yerde başlarını eğmezler. 2013 yılında Gezi olayları ile Kobani bahanesi ile şehirlerimizi talan etmeye çalışanlar hep bu öz güvene saldırdılar. Kayserililer biz bunlara pabuç bırakır mıyız? Bırakmayız. Türkiye'de 2 siyasi anlayış belirginleşiyor. Birinin güçlü bir iddiası var. Bu ülkeyi küresel güç yapma iddiası var. Diğerlerininse sadece iftiraya dayalı yaklaşımları var. 
 
İSTİKRARIMIZA DARBE VURMAK İSTEDİLER
Nasıl Kayserililer girdikleri her işte başarılı olmaya ahdetmiştir. Biz de Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeye azmetmek için yola çıktık. Onlar ise bu ülkenin istikrarına darbe vurmak istiyorlar. Geçen sene Gezi ile bunu yapmaya çalıştılar ama başaramadılar. Uluslararası çevreler bütün güçleri ile bize yüklendiler. Türkiye gibi bir ülke ayakta kalmasın istediler. Ayağındaki prangalardan kurtulmasın istediler.Nasıl Kayserililer için hayırseverlik önemli ise bizim içinde dünyanın neresinde olursa olsun yetim ve mazlumlara sahip çıkmak ahlaki ve siyasi bir borçtur. Kim ne derse desin bu yoldan ayrılmayacağız. 
 
AFYON'DA 8 KARDEŞİMİZİ KAYBETTİK
Türkiye yetimlere,mazlumlara, fakirlere ensarlık görevi yapmak gerektiğinde hiç tereddüt etmedi. Evini, aşını paylaştı. Eğer birileri herhangi bir şekilde bizim yardımımıza muhtaçlık hissederse Allah bize onlara yardım etme gücünü versin. Kılıçdaroğlu gibi Suriyelilere kapıyı açmak ihanettir deme zilletini bize göstermesin. Kerbelanın anıldığı bugünlerde herkes duysun Türkiye zalimlere karşı her zaman mazlumların yanında olacaktır. Biraz önce acı bir haber aldık. Afyon'da kaza yapan otobüste 8 kardeşimiz hayatını kaybetmiş. Allah onlara rahmet eylesin. 
 
KAYSERİ TİCARET VE LOJİSTİK ŞEHRİ HALİNE GELECEK
Bu ülkenin yükselişini kimse engelleyemeyecek. Ülkemizle birlikte şehirlerimiz de yükselecek. Bugün Kayserimize iki önemli hizmeti sunuyoruz. Kayseri'ye güzel haberlerle geldik. Kayseri'nin hasretle hızlı treni beklediğini biliyoruz. Hızlı trenin kısa sürede Kayseri'ye ulaşmasını sağlayacağız. Kayseri bir ticaret şehri haline gelecek. önümüzdeki dönemde Kayseri'nin beklediği bütün projelere öncelik vereceğiz. Kayseriyi bir ticaret ve lojistik şehri haline getirmeye kararlıyız. Talas'ı Malatya'ya bağlayacak olan Mimar Sinan viyadüğünün çalışmalarına başladık. Kim bize tuzaklar kurarsa kursun, Anadolu bizim yanımızdaysa kimse bize engel olamayacak. 2015 Haziran ayında da en güçlü desteği Kayseri'den bekliyoruz.  
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)