BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBirleşik Krallık'tan Türkiye'de büyük konferans----

Birleşik Krallık'tan Türkiye'de büyük konferans

Birleşik Krallık'tan Türkiye'de büyük konferans
12 Şubat 2016 - 15:24 www.finansgundem.com

Birleşik Krallık'ın "Finansal Hizmetlerde Türkiye-Birleşik Krallık İşbirliği" projesi kapsamında, İstanbul'da bir konferans yapılacak

Birleşik Krallık Başkonsolosluğu , 18-19 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul Raffles Hotel’de finansal hizmetlerde Türkiye için bölgesel liderlik fırsatlarının tartışılacağı iki gün sürecek bir konferans gerçekleştirecek. 

Türkiye sermaye piyasalarının gelişimini hızlandırmak ve Katılım Bankacılığı, Sigorta, Emeklilik ile Varlık Yönetimi sektörlerine odaklanarak Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkıda bulunmak için gerekli adımları tanımlamayı amaçlayan “Finansal Hizmetlerde Türkiye-Birleşik Krallık İşbirliği” projesi kapsamında gerçekleştirilecek konferanslar ile Türkiye’nin sermaye piyasalarındaki geleceğine yönelik potansiyelini açığa çıkarmaya yönelik öneriler tartışılacak.

Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore’un ev sahipliğinde düzenlenecek olan konferansın “Sigorta, Emeklilik ve Varlık Yönetimi’nde Fırsatları Büyütmek” başlığı altında gerçekleşecek ilk gününde  Lloyd’s of London Yönetim Kurulu Başkanı John Nelson ve Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyükelçisi Abrurrahman Bilgiç’in ana konuşmacı olarak yer alacak. Konferansın ilk gününde Türk Sigorta Sektörü, Varlık Yönetimi ve İstanbul Finans Merkezi konularının tartışılacağı 3 ayrı panel düzenlenecek.

Konferansın ikinci günü ise “Türkiye’de Faizsiz Finans: Bölgesel Bir Liderin Ortaya Çıkışı” başlığı altında gerçekleştirilecek. Sabah seansında Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç ve TheCityUK İslami Finans Pazarı Danışma Grubu Başkanı Stella Cox’un ana konuşmacı olarak yer alacağı ikinci günde, öğleden sonra Birleşik Krallık Hazine Müsteşarı Harriet Baldwin, TC Hazine Müsteşar Yardımcısı Taşkın Temiz ve SPK Başkan Yardımcısı Tevfik Kınık konuşacak. Faizsiz Finans Müşteri Tabanını Büyütme, Türkiye’nin Faizsiz Finans Modeli: Birlikte Başarıya  ve Tekafül’de Gelecek Trendlerin tartışılacağı 3 panel gerçekleştirilecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)