BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBilal Erdoğan'dan o iddialara cevap!----

Bilal Erdoğan'dan o iddialara cevap!

Bilal Erdoğan'dan o iddialara cevap!
22 Ekim 2015 - 20:42 www.finansgundem.com

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, hakkındaki iddialara cevap verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, ilk kez canlı yayına çıktı hakkındaki iddialara cevap verdi. İtalya'ya kaçmadığını, halen İstanbul'da olduğunu ifade eden Bilal Erdoğan, ABD'de bulunduğum süre zarfında bile hiç bir zaman Türkiye'den ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, A Haber canlı yayınında kariyeri, yaşamı ve siyaset anlayışı hakkında bilgi verdi. Kasımpaşa'da çok güzel geçen bir çocukluğun ardından 8 yıl yatılı olarak İmam Hatip Lisesi'nde eğitim gördüğünü söyleyen Erdoğan, üniversite eğitimi için Boğaziçi'ni hedeflediğini ancak katsayı sorunu nedeniyle yükseköğrenimini ABD'de sürdürmek zorunda kaldığını ifade etti.

Bu dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevi dönemi başladığını, cezaevi girişinde de kendisiyle vedalaşamadığını anlatan Bilal Erdoğan, bu durumun kendisini bir hayli etkilediğini söyledi.

ABD'de çok başarılı bir eğitim dönemi yaşadığını, 4 yıllık üniversiteyi çift ana dal yaparak 3 yılda bitirdiğini, ardından da Harward Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimi yaptığını söyleyen Erdoğan, bu dönem zarfında Yunan bir profesörle Kıbrıs sorununu çalıştığını ardından da Dünya Bankası'nda danışman olarak çalıştığını ifade etti.

"İTALYA'YA KAÇMADIM"

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin ortaya attığı İtalya'ya kaçtığı iddialarına da cevap veren Erdoğan, kaçmadığını eğitimi tamamlamak için gittiğini ve tekrar İstanbul'a döndüğünü söyledi. Erdoğan, "Salih Bey şimdi neredeyiz? İstanbul'dayız. Bayramda da buradaydım. Hologramla beni buraya ışınlamadılar.Ben vatanımdayım benim başka vatanım yok. Kaçmadım, buradayım." diye konuştu. İşte Bilal Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satır başları;

TÜRGEV'İN YURT HİZMETİ

TÜRGEV, kız çocuklarına yuva oluyor. Eğitim alanında destekte bulunuyor.

Aileler güveniyor bize. Ailenin mimarı ailedir. Kadının toplumdaki yer merkezi. Onun için bu girişimin uzun vaadede kadına ve anneye vizyon katacağını düşünüyorum. Uluslararası çalışmalar yapıyoruz.

TÜRGEV ÜZERİNDEN YIPRATMA

TÜRGEV'e yapılan saldırıların hedefi TÜRGEV değil. Ciğercide çektirdiğimiz hatıra fotoğrafına DAEŞ iftirası yapıyorlar. Utanmıyor mu siyasetçiler iftira atıyorlar? Hedef de ben değilim. Burada maksat ülkenin Cumhurbaşkanı'na zarar vermek. Benim dokunulmazlığım yok. Kılıçdaroğlu tazminat ödeyecek."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • realist23 Ekim 2015 11:27

    katsayı mı. sınavdan kaç puan aldın, katsayıyız şekilde. 120 puanla boğaziçinde okuyamazsın onu söyliyim.