BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da güvenlik skandalı istifa getirdi----

Beyaz Saray'da güvenlik skandalı istifa getirdi

Beyaz Saray'da güvenlik skandalı istifa getirdi
01 Ekim 2014 - 23:15 www.finansgundem.com

ABD'de Beyaz Saray'daki güvenlik skandalının ardından yoğun eleştirilere maruz kalan Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifa etti

Beyaz Saray'daki güvenlik skandalının ardından yoğun eleştirilere maruz kalan Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifa etti.

Pierson'ın istifası ABD İç Güvenlik Bakanı Jeh Johnson tarafından açıklandı. Johnson açıklamasında, "Bugün ABD Gizli Servis Direktörü Julia Pierson istifasını sundu ve kabul ettim. Onun Gizli Servis ve ülkeye olan 30 yıllık seçkin hizmetlerini selamlıyorum" ifadesini kullandı.

Bakan Johnson, Pierson'ın yerine, Gizli Servis'in ABD Başkanı'nın korunmasından sorumlu bölümünün eski başkanı Joseph Clancy'nin geçici olarak vekalet edeceğini bildirdi.

Geçtiğimiz günlerde Omar Gonzalez isimli bir kişi Beyaz Saray'ın önündeki parmaklıkları aşarak içeri girmişti. Bıçaklı olduğu belirlenen zanlı bir ajanı da atlatarak Doğu Salonu'na kadar sızmıştı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)