BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaykal, Muharrem İnceyi destekleyecek mi----

Baykal, Muharrem İnceyi destekleyecek mi

Baykal, Muharrem İnceyi destekleyecek mi
23 Ağustos 2014 - 09:46 www.finansgundem.com

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, genel başkanlık için Muharrem İnce’yi destekleyip desteklemeyeceği sorusuna yanıt verdi

CHP’de, Muharrem İnce’nin genel başkanlık için adaylığına destek verip vermeyeceği merakla beklenen eski Genel Başkan Deniz Baykal, tatile çıktı.
 
Memleketi Antalya’ya giden Baykal, kurultay trafiğini telefonla yönlendiriyor. Habertürk’ün İnce’yi destekleyip desteklemeyeceği sorusuna, Baykal “Herkes kendi tercihiyle yürüyor işte. Kurultaya yakın Ankara’ya döneceğim. Hep birlikte göreceğiz” yanıtını verdi.
 
Eski Genel Sekreter Önder Sav ise delegeleri tek tek telefonla arayarak adam adama markaj yöntemiyle İnce’ye destek istiyor. Telefonla yetinmeyen Sav, dün İstanbul’a geçerek delegelerle yüz yüze görüşmeler yapmaya başladı. Kılıçdaroğlu’na bayrak açan İnce ise örgüt ziyaretlerine başladı. Önceki gün Bursa’da delegelerle bir araya gelen İnce’nin, bugün İstanbul İl Başkanlığı’nı ziyaret etmesi bekleniyor. İnce’nin önümüzdeki günlerde ziyaretlerini daha da yoğunlaştıracağı belirtildi.
 
Genel başkanlık için ismi geçen CHP Milletvekili Emine Ülker Tarhan, örgütle toplantılar yaparak nabız yoklamaya devam ederken; Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu pozisyonunu belli edecek netlikte bir adım atmadı. Kılıçdaroğlu’nun karşısında İnce’nin etrafında kenetlenilmesini isteyen parti içi muhalefetin önde gelen isimlerinin, Tarhan ve Feyzioğlu’na aday olmamaları için telkinde bulundukları iddia ediliyor. Parti yönetimi ise Kılıçdaroğlu’nu en yüksek oyla seçtirmenin planlarını yapıyor.
 
ASIL YARIŞ PM İÇİN
 
CHP’de asıl yarış Parti Meclisi için yaşanacak. Parti içi muhalefet, PM seçimlerinin çarşaf listeyle yapılması durumunda blok hareket ederek listeyi delmeyi hedefliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)