BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşsavcılık'tan operasyon açıklaması----

Başsavcılık'tan operasyon açıklaması

Başsavcılık'tan operasyon açıklaması
23 Temmuz 2014 - 16:12 www.finansgundem.com

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, cemaatçi polislerle ilgili olarak yaptığı açıklamada 104 polisin kişinin gözaltında olduğunu açıkladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen "casusuluk" ve "yasa dışı dinleme" soruşturmaları kapsamında gözaltına alınanların sayısının 104 olduğunu açıkladı.

76 POLİS İÇİN YAKALAMA KARARI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada, Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu'nca yürütülen soruşturmaya ilişkin son bilgilerin paylaşıldı.

Selam-Tevhid adlı örgüt kurulduğu yönündeki soruşturma vasıtasıyla casusluk yapıldığının tespitiyle ilgili 76 emniyet görevlisi hakkında yakalama, gözaltı talimatı verildiği hatırlatılan açıklamada, şu an itibariyle 75 kişinin gözaltına alındığı kaydedildi.

İSTANBUL EMNİYETİNİ'NDAN 29 KİŞİ GÖZALTINDA

Açıklamada, yine çok sayıda kişinin sahte kimlik ve belgelerle değişik zaman dilimlerinde özel amaçlı dinlenilmesiyle ilgili İstanbul Emniyet İstihbarat Şubesi'nde görevli 39 şüpheli hakkında 21 Temmuz tarihli yakalama, arama, gözlatı talimatı verildiği vurgulandı.

Şu an itibarıyla 29 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)