BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan büyük müjde----

Başbakan'dan büyük müjde

Başbakan'dan büyük müjde
25 Temmuz 2014 - 20:37 www.finansgundem.com

Yüksek Hızlı Tren ile İstanbul’a gelen Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’te halka hitap etti

Yüksek Hızlı Tren ile İstanbul’a gelen Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Pendik’te halka hitap etti.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

“Bugün Anadolu’nun manevi mimarlarının mekanlarının daha da yaklaştığı müstesna bir gündür. Mevlana’nın, Hacı Bayram-ı Veli’nin, Gazi’nin buluştuğu bir gündür. Böylesine muhteşem bir hizmetin, böylesine önemli bir yatırımın açılışını yapıyoruz. Biz bu yatırımla aynı zamanda kadim medeniyetimizi ihya ediyor, yeni bir medeniyet inşa ediyoruz.”

''ÖNÜMÜZE ENGELLER ÇIKARDILAR'
“Çıkmış şimdi adaylardan birisi ‘Marmaray’ı Demirel yapıyordu’ diyor. Hadi oradan. Temelini biz attık, açılışını da biz yaptık. Attığımız her adımda önümüze engeller çıkardılar. Türkiye büyümesin, hedeflerine ulaşamasın diye her yola başvurdular. Kimi zaman darbecilerin, kimi zaman da emniyet ve yargı içindeki darbecilerin saldırılarına maruz kaldık. Eğilmedik, dik durduk. Allah’ın yardımı, milletimizin desteği ile hepsinin üstesinden geldik. 2023 için yeni ve çok daha büyük projeler ilan ettik. Milletimize şükranlarımı sunuyorum. Siz bizi yalnız bırakmadınız. Hamdolsun 30 Mart’ta da bu Paralel Yapı, kumpasçılar bir araya geldiler ama siz ‘yüzde 45,5 ile yürüyeceksin, millet yürüyecek arkandan’ dediniz.”

''PARALEL YAPI İLE MÜCADELEYE DEVAM''
“İnşallah 10 Ağustos’tan sonra sizlerin teveccühü ile cumhurbaşkanı seçilmem halinde hizmetlerimizi yeni bir unvan ile, yeni bir anlayışla devam ettireceğiz. Yani Çankaya’ya çıkmak bizim hizmetlerimizi durduramaz. Paralel Yapı ile mücadelemiz durmayacaktır. Çünkü bunlar ulusal güvenliğimizi tehdit ettiler. Şimdi bunlar yandaş medyalarında acındırma, dramatik şeyler yapıyorlar. Biri diyor, ‘anneciğime hatim indiriyordum,  son 5 cüzüm kalmıştı, onu da siz tamamlayın.’ Ne demek ya, içeride vaktin bol, al Kuran’ı yanına, kendin tamamla. Senaryocu bunlar. Konuşuyorlar, ‘Başbakan da hesap verecek’ diyorlar. Biz size verilecek hesaptan değil Rabbime verilecek hesaptan korkarız.”

“Ekmeleddin Bey, Marmaray’dan geçmiş sevindim. Yuhalamayın. Ama baltayı taşa vuruyor, neymiş Demirel yapmış. İnsaf ya, Allah şaşırtıyor. Dilerim Kılıçdaroğlu da Bahçeli de geçer. Bir kere bu hat Türkiye’nin en zor coğrafyasında inşa edildi. Dünyanın bilinen ve uygulanan tüm inşaat tekniklerini inceledik, test ettik. Yüksek Hızlı Tren sahası, adeta teknik üniversitelerimiz için bir staj sahası haline geldi.”

'1 HAFTA ÜCRETSİZ'
“Şimdi sırada Milli Hızlı Tren projemiz var. Bu konuda TÜBİTAK, Devlet Demiryolları seferber olmuş, çalışıyor. Pazar gününden itibaren haftaya Pazar akşamına kadar Yüksek hızlı Trenimiz ücretsiz.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)