BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan: Yaptıkları suç ----

Başbakan Erdoğan: Yaptıkları suç

Başbakan Erdoğan: Yaptıkları suç
28 Temmuz 2014 - 13:24 www.finansgundem.com

Erdoğan, bağımsız milletvekillerinin sorgudaki polislere ziyaretlerine tepki gösterdi

Bayram namazını Fatih Camii’nde kılan Başbakan Erdoğan, namaz sonrasında yaklaşık 2 saat camideki vatandaşlarla bayramlaştı. Fatih Sultan Mehmet'in türbesini de ziyaret eden ve cami çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan aralarında Hakan Şükür ve İdris’in Bal’ın da olduğu bağımsız milletvekillerinin 22 Temmuz operasyonu kapsamında gözaltına alınan emniyet mensuplarını Çağlayan Adliyesi’nde ziyaretlerini sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan şöyle konuştu:
 
MİLLETVEKİLLERİNİN "ZANLILARLA POZ VERMELERİ SUÇTUR" 
“Bizim zaman zaman adliyenin öndeki gösterileri şimdi de bu yapının mensupları kendileri buralarda yaptıkları gibi yasa, kanun dinlemeden Adalet Sarayı'nın içine girmek suretiyle zanlılarla poz vermeleri, resim çektirmeleri, bunların hiçbiri yasalar içerisinde yer alan konular değildir. Bunların hepsi suçtur aslında.”
 
Erdoğan'a bayram namazında , İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Mehdi Eker, Egemen Bağış, Lütfi Elvan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş eşlik etti. Başbakanın oğlu Bilal Erdoğan da oğlu ile camiye gelerek namaz kıldı, Bilal Erdoğan camiden erken ayrıldı.  
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acıh28 Temmuz 2014 21:45

    ya hacı kardeş,yalnızca spk mevzuatı değil, 5411 sayılı bankacılık kanununun amir hükümlerine göre de bankanın itibarını zedeleyen konuşma yapmanın hapis cezası var. ama dokunulmazlık zırhı çok tatlı maalesef.

  • hacı28 Temmuz 2014 16:51

    peki asyab hakkında spk ya göre suç unsuru oluşturan açıklamalar yapmak neyin nesi? milletvekili de suç işlememeli, başbakan da. suç herkes için suçtur.

  • cok mantikli28 Temmuz 2014 15:53

    Bazi milletvekilleri apoyla poz verince sorun yok. Milletvekilleri henuz sucu ispat edilmemis polislerle poz verince suc. Gercekten cok mantikli.

  • KRVN28 Temmuz 2014 13:45

    Şükür Çevik Sayılgan kordinasyonuyla, bu manipulatörleri Kervansaray da iş başındalar hisse hareketleri zincirleme iyi takip edilirlerse butun kullandıkları yancılarıyla hersey açığa çıkar. nerde para cemmatciler orada organize olmuş. birde şükür ağzını açınca ilginç bazı değerleri tekrarlayıp duruyor

  • Torinolu28 Temmuz 2014 13:34

    Bu Torinolu şaban ağzına geleni söylüyor, şeyhine yaranmak için herseyi yapıyor. Girsin secimlere görelim bir daha ona kim oy verecek