BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAylin Nazlıaka disipline sevk edildi----

Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi

Aylin Nazlıaka disipline sevk edildi
07 Şubat 2016 - 16:19 www.finansgundem.com

CHP PM, Aylin Nazlıaka'yı partiden kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk etti.

CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi, Aylin Nazlıaka'nın kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verdi. Karar 54 evet oyuna karşı 4 hayır oyu ile alındı.

Parti Meclisi'nden çıkan karar üzerine yapılan yazılı açıklamada, "CHP'li bir milletvekilinin TBMM makam odasının duvarındaki Mustafa Kemal Atatürk resmini indirdiğine ilişkin, asılsız ve gerçeğe aykırı iddialar ortaya atarak, CHP'nin kamuoyunda tartışılmasına neden olan Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka'nın, parti tüzüğünün 68/A ve F ile 70/A-a-b hükümleri uyarınca tedbirli olarak kesin ihraç istemeyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir"denildi.

Aylin Nazlıaka ise PM toplantısından ayrılırken şu açıklamayı yapmıştı:

"Bu süreç boyunca isim açıklamam konusunda yoğun bir baskı yapıldı. Bu olay, ismimin Aylin Nazlıaka olduğu kadar gerçektir. Ancak basına servis edilişi ve basında işlenişi ile ilgili yön değiştirmesi maalesef algısal boyutu ile gerçekleştirilen olay arasında fark yaratmıştır.

Kişinin ismini açıklamamam kişiyi korumakla ilgili değil, ilkesel bir duruştur. Tarih bu ilkesel duruşları değerlendirecektir. Örneğin Dreyfus da daha öncesinde yanlış bir şekilde yargılanmıştı ama tarih ona karşılığını verdi."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)