BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Avek kapasitesini arttırıyor ----

​Avek kapasitesini arttırıyor

​Avek kapasitesini arttırıyor
14 Nisan 2014 - 13:37 www.finansgundem.com

Doğuş Otomotiv'in yetkili satıcısı Avek, Audi müşterileri için servislerini arttırdı

Türkiye’nin en büyük otomobil bayilerinden Tekstilkent’teki Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı Avek, Audi müşterileri için servis kapasitesini artırdı. Randevu talep eden müşterilerine kısa sürede cevap vermek amacıyla servis kapasitesini yüzde 40 artıran Avek Audi, fark yaratmaya İstanbul içerisinde ücretsiz yerinden alım yerine teslim hizmeti ile başlamıştı.
Beklemediğinize değecek sloganı ile hizmet kalitesinden ödün vermeden randevu talep eden müşterilerine ertesi güne randevu vermeyi taahhüt ediyor.

2013’TE AVEK 35 BİN ARACA SERVİS HİZMETİ VERDİ

Tekstilkent’te yer alan Avek Otomotiv; temsil ettiği seçkin markaların satış, servis, orijinal parça hizmetleri ve hasar işlemlerinde prosedür ve maliyete çözüm olabilmesi amacıyla aynı anda 13 sigorta şirketi ile anlaşmalı olarak hizmet veriyor. 2013 yılında servisinde 35.000 araca servis işlemi veren Avek, tesis içerisinde araç alan ve servise araçlarını getiren müşterileri için Multimedya ve konferans salonu, çocuk oyun salonu, kafeterya, bilardo, bay-bayan kuaför salonu, lostra ve kablosuz internet ve sabit internet cafe ile  farklı bir hizmet anlayışıyla yoluna devam ediyor. Bu farklılıklarla Avek Otomotiv, teknoloji, eğlence ve misafirlerine kendi ofislerinin rahatlığında işlerini yürütebilme imkanını sunuyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)