BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemATM fareleri suçüstü yakalandı ----

ATM fareleri suçüstü yakalandı

ATM fareleri suçüstü yakalandı
25 Kasım 2015 - 07:46 www.finansgundem.com

Zanlıların, Sakarya ve İstanbul’da bazı bankalara ait ATM’lere kart kopyalama düzeneği yerleştirdiği tespit edildi

İstanbul Kadıköy’de ATM’lerden 6 bin kişinin kart bilgisini çalan Ukraynalı çete suçüstü yakalandı. Soruşturma, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ATM dolandırıcılığını belirlemesiyle başladı. Polis, Kadıköy’de lüks bir rezidansta daire kiralayan Ukrayna uyruklu 3 çete üyesini takibe aldı. Zanlıların, Sakarya ve İstanbul’da bazı bankalara ait ATM’lere kart kopyalama düzeneği yerleştirdiği tespit edildi.

Teknik ve fiziki takip sürerken, 3’lü çetenin Kadıköy’de bir ATM’ye koydukları kart kopyalama cihazını almaya gittikleri anlaşılınca polis operasyon için düğmeye bastı. Ukraynalı siber dolandırıcılar, iş başındayken yakalandı. Şüphelilerin gözaltına alındıkları anlar ise bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayda alındı. Çetenin kart kopyalama cihazıyla 6 bin kişiye ait kart bilgilerini ele geçirdiği tespit edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)