BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerlik hizmetinde devrim gibi kararlar----

Askerlik hizmetinde devrim gibi kararlar

Askerlik hizmetinde devrim gibi kararlar
28 Aralık 2014 - 07:24 www.finansgundem.com

Türk Silahlı Kuvvetleri iç hizmet yönetmeliği değiştirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri iç hizmet yönetmeliği değiştirildi. Artık er ve askeri öğrencilerin gönderdiği mektuplarla, onlara gelen postalar daha sıkı denetim altına alınacak.
 
Değişikliğe göre, postalar zarf kapatılmadan ilgili amire teslim edilecek. Kurumun güvenliğini tehlikeye düşürebilecek, istihbarat zaafiyeti yaratabilecek, kişileri hedef gösteren, örgütsel amaçlı haberleşmelere neden olan gönderiler verilmeyecek.
 
Yönetmelikle askeri personelin kişisel verilen korunmasına ilişkin düzenlemeler de yapıldı. Türk Silahlı Kuvvetleri personelinin kişisel veriler kişilerin açık rızası olmadan işlenemeyecek. Kişisel verilerin gizli kalması için teknik ve idari tedbirler alınacak.
 
Erler artık her gün 'evci'
 
Yönetmelikte yapılan değişiklikle noksan hizmetlerini yaşadıkları şehirde tamamlayan er ve erbaşlar her akşam evci çıkabilecek.
 
Kadın astsubaylara kuaför ve makyaj izni verildi. Subay, askeri memur askeri okul öğrencilerinin makyaj ve saçlarına ilişkin maddeye astsubaylar da eklendi.
 
Yeni askeri kampların kurulmasına imkan veren düzenleme ise yönetmelikten çıkarıldı.
 
Kampların ne zaman nerede açılacağının, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı veya Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından tespit edileceği hükmü kaldırıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)