BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAskerlik başvurusu patladı----

Askerlik başvurusu patladı

Askerlik başvurusu patladı
31 Temmuz 2015 - 11:44 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, terör olayları nedeniyle çok sayıda vatandaşın askere alınma başvurusu yapmasıyla ilgili açıklama yaptı

Genelkurmay Başkanlığı, yazılı açıklama yaparak terörle mücadele görev almak için askerlik başvurusu yapan vatandaşlara teşekkür etti.

Son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle çok sayıda vatandaş askerlik şubelerine başvuruda bulunmuştu. Konuyla ilgili Genelkurmay bugün açıklama yaptı.

MOTİVASYONLARINI ARTIRMIŞTIR

TSK'nın resmi internet sitesinden papılan yazılı açıklama şöyle:

1. Ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları nedeniyle, çok sayıda vatandaşımız Genelkurmay Başkanlığına başvurarak askere alınmayı ve terörle mücadelede görev yapmayı talep etmektedir.

2. Asil Milletimizin kahraman ve duyarlı evlatlarının talepleri Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları tarafından takdirle karşılanmış, duygulandırmış ve motivasyonlarını artırmıştır. Bu ulvi talepler nedeniyle vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

3. Türk Silahlı Kuvvetleri; bünyesinde bulundurduğu kahraman personeli ile milletimizin huzur ve güvenliğini temin etmek için terör örgütleri ile mücadele kapsamında kendisine verilen her türlü görevi bugüne kadar başarı ile yerine getirmiş, bundan sonra da tarihine ve kendisine yakışır bir şekilde yerine getirebilecek güçtedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)