BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'tan bomba cemaat açıklaması----

Arınç'tan bomba cemaat açıklaması

Arınç'tan bomba cemaat açıklaması
23 Temmuz 2014 - 13:53 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülen Arınç, AK Parti-Cemaat kavgasına ilişkin olay yaratacak açıklamalarda bulundu

Elazığ'da bir yerel televizyona konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, polislere yapılan operasyona ve Gülen cemaati-AK Parti ilişkilerine dair açıklamalarda bulundu.

Cemaate operasyonların devam edebileceğini açıklayan Bülen Arınç, şöyle konuştu:

CEMAATİN SADECE EMNİYET AYAĞI YOK

"Operasyon devam edebilir. Bu bağlantıların sadece emniyet ayağı yok, başka yerlerde de ayağı bulunabilir. Ama şunu unutmamamız gerekiyor, soruşturma gizlidir. Başka ülkelerde olduğu gibi ülkede de bu soruşturmanın gizliliğine dikkat edilmeli, insanlar suçlu olduğu sabit olmadan, kesinlikle suçlu olarak teşhir edilmemelidir.

ARKADAN KELEPÇE DOĞRU DEĞİL

Bir de bunların hepsi kamu görevlisi ise bu kamu görevlilerine karşı her zaman yaptığımız gibi fena muameleler, kötü muamele de yapılmamalıdır. Yani arkalarından kelepçelenmemelidir, teşhir edilmemeli, şimdiden suçlu ilan edilmemelidir."

CEMAAT VE AK PARTİ BARIŞIR MI?

AK Parti ve Cemaati çok iyi tanıdığını ifade eden Arınç, yaşanan gelişmelerin bir sulhu getirmeyeceğini gösterdiğini söyledi. Başbakan Yardımcısı Arınç, şöyle devam etti:

İÇİM YANIYOR

"AK Parti ile Cemaat arasındaki gelişmeler bir sulhun olmayacağını gösteriyor. İki tarafı da çok iyi biliyorum. İçim yanıyor. Ama bir şeylerin ortaya çıkması lazım. Belli yerlerde yuvalanmış insanların artık bu işlerden vazgeçmesi gerekiyor.

AF DİLEMELERİ LAZIM

Bir de tabii, 'Biz bunları yaptık ama bizi affedin' demeleri lazım. Bunlar yapılmadığı sürece, hiçbir hükümet, hiçbir devlet, kendisine paralel bir yapılanmayı kabul etmez. Biz nasıl KCK'yı kabul etmediysek, onun benzeri başka bir yapılanmayı da kabul etmeyiz. Kendi büyüklerinden emir alarak, yasa dışı, kanunlara aykırı olarak kendi amirlerini bir kenara atmaları, hukuk dışına çıkmaları, kesinlikle kabul edilmez. Onlar bu işlerinden vazgeçer ve nedamet getirirlerse, önümüzdeki bir taraftan da yargı görevini yaparsa, önümüzdeki süreç çok daha barışık olur."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AF23 Temmuz 2014 15:38

    "Onlar bu işlerinden vazgeçer ve nedamet getirirlerse, önümüzdeki bir taraftan da yargı görevini yaparsa, önümüzdeki süreç çok daha barışık olur" Türkiye'nin hukuk devleti değilde, guguk devleti olduğunun kanıtı, bu hükümet adaleti bitirdi ülkede!!!