BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'ın oy tahmini şaşırttı!----

Arınç'ın oy tahmini şaşırttı!

Arınç'ın oy tahmini şaşırttı!
04 Mayıs 2015 - 08:20 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 Haziran'da AK Parti'nin oyunun yüzde 55'leri bulabileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 Haziran'daki genel seçimi güçlü şekilde kazanacaklarını söyledi. Oy oranlarının yüzde 55'i bulabileceğini söyleyen Arınç, CHP-MHP ve HDP'nin bir araya gelerek üçlü koalisyon hesapları yaptıklarını ileri sürdü.

İşte Arınç'ın açıklamaları;

Arınç, partisinin Mimar Sinan Bulvarı'ndaki Manisa Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış töreninde, genel seçime 30-35 gün kaldığını, 7 Haziran'da AK Parti'nin tek başına yeniden iktidara geleceğini ve buna en büyük katkıyı Manisa'nın vereceğini söyledi.

"YÜZDE 55'İ BULUR"

AK Parti'nin 13 yıldır tek başına iktidarda olduğunu, her seçimden başarıyla çıktıklarını vurgulayan Arınç, teşkilatın bütün birimlerinin sanki ilk kez seçime giriyormuş, ilk defa iktidar kazanacakmış gibi çalıştığını anlattı. Arınç, "Yüzde 50'nin üstüne talibiz. Yüzde 50'yi bulan, yüzde 55'i de bulur" dedi.

"ÜLKEYİ YÖNETECEK KADROLAR VAR"

Arınç, halka hizmetlerinin anlatılmasını, daha fazlasının yapılacağının söylenmesini istedi. Halka, "Sen bana güven, gerisini merak etme" diyeceklerini ifade eden Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bana güveniyorsun ama şu karşıda da ağzı sulananlar var. Bu partiler ne diyor, bir dinle. Hiçbirisi, 'İktidar olacağım' diyebiliyor mu? Diyemiyor. HDP'ye soruyorsun, 'Yüzde 10 bandındayım' diyor. MHP'ye sorsan, 'Yüzde 17'ye çıksam bana yeter' diyor. Öbürü, yüzde 35'leri ilk defa söylemeye başladı. Yüzde 28'den fazlasından ümidi yoktu. Al sana 'yüzde 30' diyelim. 30'lar, 17'ler, 10'lar bir partiyi iktidar yapar mı? Bunlarda iktidar olacak güç, niyet, iş birliği var mı? Bunlar geçmişte neler yaptılar Allah aşkına, ne zaman hükümette bulundular?

BANKA BATIKLARINI HATIRLATTI

En son DSP-MHP-ANAP hükümetine bakarsak memleketi batıranlar onlar değil miydi? '44 katrilyonluk' banka batıklarının borcunu milletin sırtına onlar yüklemediler mi? Esnaf perişan olmadı mı? İşsiz sayısı milyonları geçmedi mi?"

İşlerinin hizmet olduğunu, diğerlerinin hizmetin ne olduğunu bilmediklerini savunan Arınç, muhalefet partilerinin seçimden sonra kurmayı planladıkları koalisyonla memleketin başına dert olacaklarını söyledi.Arınç, şunları dile getirdi:

"Bak, istediğim şudur: 'Ben tek başıma iktidar olacağım' de, millet sana oy versin, iktidar ol, elini öperim ama 'Ben şununla, bununla koalisyon kuracağım...' Düşünebiliyor musunuz? CHP, HDP ile HDP, MHP ile üçlü koalisyon kuracak, memleket kurtulacakmış. Memleket batar yahu. Siz nasıl bir araya gelirsiniz? Bir araya gelirseniz ne yaparsınız? Birbirinizi yersiniz. Olan bize olur, 78 milyon insanı mahvedersiniz. Bak, biz güzel insanların, buradaki kadroya bir bakın. Bu kadrodan ülkeyi yönetecek 10 tane hükümet çıkar."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)