BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç'ın haberi yok muydu?----

Arınç'ın haberi yok muydu?

Arınç'ın haberi yok muydu?
23 Ekim 2014 - 13:20 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Beştepe'de yapılan yeni binanın Cumhurbaşkanlığı olacağından haberi olmadığını söyledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan Beştepe'de yapılan yeni Cumhurbaşkanlığı konutuyla ilgili şaşırtan açıklamalar geldi.

A Haber'de canlı yayına katılan Arınç, sözkonusu binayla ilgili "Ben de başbakanlığın ve diğer hizmet binalarının oraya taşınacağını düşünüyordum. Ama yeni cumhurbaşkanımız 'ben oraya taşınacağım' dedi" diye konuştu.

Arınç, muhalefetin 29 Ekim Resepsiyonu'nan Çankaya Köşkü yerine Beştepe'deki yeni binada yapılmasına gösterdiği tepkilere ilişkin soruları yanıtladı.

Muhalefetin 'Cumhuriyete hakaret' yorumuyla ilgili şunları şöyledi:

"Bunlar büyük laflar. Vatana ihanet, namus şeref lafları o kadar çok ediliyor ki bunların tükeneceğinden endişeleniyorum.

YENİ CUMHURBAŞKANIMIZ İSTEDİ

Aslında orada Başbakanlık için yapılan yeni binalar vardı. Ben de başbakanlığın ve diğer hizmet binalarının oraya taşınacağını düşünüyordum. Ama yeni cumhurbaşkanımız “ben oraya taşınacağım” dedi, Başbakanımızla konuştular ve mutabık kaldılar.

Hiçbir mekan kutsal değildir. Orada çalışacağım demişse bunu Atatürk’le laiklikle bağdaştırmak doğru değil. Her şeyin bir ilki var. Sayın cumhurbaşkanımız öyle uygun gördü. Saygıyla karşılamak lazım."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)