BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç ve Çelik için çarpıcı yorum!----

Arınç ve Çelik için çarpıcı yorum!

Arınç ve Çelik için çarpıcı yorum!
12 Şubat 2016 - 12:09 www.finansgundem.com

AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eski Bakan Hüseyin Çelik için çarpıcı açıklamalarda bulundu

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve eski Bakan Hüseyin Çelik'in açıklamalarıyla başlayan tartışmaları yorumlayan eski Meclis Başkanı Cemil Çiçek, "O arkadaşlar düzgün arkadaşlardır. Hani soğanın acısını yiyen bilmez, doğrayan bilir derler ya. Bunlar soğanı doğrayan arkadaşlar" dedi.

Eski Meclis Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, CNN TÜRK'te "Ne Oluyor?" programında Şirin Payzın'ın konuğu oldu ve önemli açıklamalarda bulundu.

Bülent Arınç ve Hüseyin Çelik'in açıklamalarıyla başlayan tartışmaları yorumlayan Cemil Çiçek, "O arkadaşlar için ben şehadet ederim. Bunlar düzgün arkadaşlardır" dedi.

"Bu ülke için çalışmış arkadaşlardır" ifadesini kullanan Çiçek, "Partiyi bu noktaya getirmede... Hani soğanın acısını yiyen bilmez, doğrayan bilir derler ya. Bunlar soğanı doğrayan arkadaşlar" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali12 Şubat 2016 16:51

    Ne demek istemiş? Laf ola beri gele. Konuşmadı demesinler diye konuşmuş.

  • Miharbi12 Şubat 2016 16:32

    Beyler, Hani bundan sonra köşenize çekilip torun sevecektiniz?Koltuk sevgisi daha ağır bastı anlaşılan.Lütfen sessiz olun,insanlar sizi verdiğiniz mücadelelerle ansın.''Yazık onlarda ihtiraslarına kurban gittiler''demesin.

  • vizyondaki film12 Şubat 2016 14:38

    çöp kutusu fedaileri