BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemArınç sekreterya iddialarını yanıtladı----

Arınç sekreterya iddialarını yanıtladı

Arınç sekreterya iddialarını yanıtladı
24 Ekim 2014 - 11:43 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İmralı'ya gidecek heyet ile sekretaryanın farklı olabileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İmralı'ya gidecek heyet ile sekretaryanın farklı olabileceğini söyledi. Arınç, Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4-0’lık galibiyetiyle ilgili bir soru üzerine “Esas soru bu. Tebrik ediyorum. Trabzon da 2-0 galibiyet aldı. Umarım çözüm sürecine etkisi olur” dedi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, şöyle konuştu:

“HDP milletvekilleri, istihbarat örgütlerimiz adaya giderek Öcalan’la görüşüyor. Öcalan, bu görüşmelerin notunu tutacak kişiye ihtiyacı olduğunu söylemiştir. Bu görüşmelerde yardımcı olabilecek birkaç kişi görevlendirilebilir. Adalet Bakanlığı konuyu değerlendirecek.

Oraya giden kişilerin Adalet Bakanlığı tarafından yetkilendirildiğini biliyoruz. Bakanlık uygun görüyorsa izin verir. Heyetteki sayının değişmesi mümkün olabilir. Gidecek kişi ile sekretarya farklı olabilir. HDP milletvekilleri sekretarya konusunda kendilerini görevlendirilmiş sanıyorlar, böyle bir şey yok.”

Bülent Arınç, çözüm süreciyle ilgili yapılan bir ankette destek oranının yüzde 50’ye indiği yönündeki haberin hatırlatılması üzerine “Anketten haberim yok. Benim bildiğim ankette yüzde 60’ın üzerinde. 6-7 Ekim olayları yüz karası olaylardır. 6-7 Ekim’de yaşanan vahşetin ardından yapılmışsa haberim yok. Yüzde 50’lere getirmiş olabilir. Çözüm süreci ayrı, kamu düzeninin sağlanması ayrı konulardır. Kamu düzeni bozan şiddete izin verilmeyecek” dedi.

Arınç, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ın Partizan’ı 4-0 yenmesiyle ilgili bir soru üzerine “Esas soru bu. 7 yaşından beri Beşiktaşlıyım. Candan tebrik ediyorum. Maçı izleyemedim, bütün gazetelerin sayfalarına baktım, gerçekten mükemmel oynamışlar. Trabzon da 2-0 galibiyet aldı. Umarım çözüm sürecine etkisi olur" ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)