BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'daki patlamada acı bilanço----

Ankara'daki patlamada acı bilanço

Ankara'daki patlamada acı bilanço
10 Ekim 2015 - 12:22 www.finansgundem.com

Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında ölü ve yaralı sayıları belli oldu

Ankara Tren Garı kavşağında meydana gelen terör saldırısında 30 ölü, 126 yaralı var. Patlamaya canlı bombanın neden olduğu iddia ediliyor.

Öğle saatlerinde yapılacak 'Emek, Barış, Demokrasi' mitinginin toplanma yeri olan Ankara Tren Garı önünde saat 10.04'te patlama meydana geldi. İçişleri Bakanlığı'nın açıklamasına göre patlamada 30 kişi öldü, 126 kişi de yaralandı. Bölgede canlı bombanın patlatıldığı iddia ediliyor.



Patlamanın olduğu yere ambulanslar sevk edildi.       

Sıhhiye Meydanı'nda bugün "Savaşa İnat, Barış Hemen Şimdi, Barış Emek Demokrasi" konulu toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenlenecekti. Mitingin toplanma yeri tren garı olarak belirlenmişti.   

PATLAMA ANI KAMERADA

video##2111##player

GÖRGÜ TANIĞI DEHŞET ANLATTI

Bir görgü tanığı patlamanın meydana geldiği anı, ''Patlamalardan biri halay çekenlerin ve çantaların bırakıldığı yerde meydana geldi'' diye anlattı.

YOLLAR KAPATILDI
Kızılay ve Sıhhiye'ye yollar kapatıldı, güvenlik önlemleri artırıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili İçişleri Bakanı Selami Altınok ile görüştü. Davutoğlu, aynı zamanda Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan da olayda hayatını kaybedenler ve yaralıların durumuyla ilgili bilgi aldı.  

ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan programlarını iptal etti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara'da patlama haberi sonrası İstanbul'daki miting ve programlarını iptal etti.

Sağlık Bakanlığı'ndan patlama açıklaması

Sağlık Bakanlığınca Ankara Tren Garı'nda yaşanan patlama sonrası olay yerine 56 tam donanımlı ambulans sevk edildiği, aynı bölgede 10 ambulansın hazır bekletildiği ve gerektiğinde devreye sokulmak üzere 5 ambulans helikopter görevlendirildiği bildirildi. Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, Ankara merkezindeki bütün hastanelerde uzman doktorların görev başında olduğu, ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin aktif bir şekilde hizmet verdiği belirtildi. Açıklamada, "Ankara Tren Garı'nda yaşanan patlama sonrasında olay yerine şu ana kadar biri çok sedyeli olmak üzere 56 tam donanımlı ambulans sevk edildi ve 10 ambulans da olay yerinde hazır bekletiliyor. Ayrıca ihtiyaç halinde kullanılmak üzere 5 ambulans helikopter görevlendirildi" ifadesine yer verildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)