BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da sürpriz IŞİD toplantısı----

Ankara'da sürpriz IŞİD toplantısı

Ankara'da sürpriz IŞİD toplantısı
29 Ağustos 2014 - 17:49 www.finansgundem.com

IŞİD için Türkiye'den destek istediler

Irak Kürdistan Başkanlık Divanı Başkanı Fuat Hüseyin, IŞİD'e karşı savaşmak için Türkiye'den istedikleri askeri yardımın, "IŞİD'in elindeki rehineler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi" gerekçe gösterilerek reddedildiğini söyledi.
 
Milliyet'ten Namık Durukan'ın haberine göre, Erbil merkezli Rudaw TV’nin canlı yayına katılan Hüseyin, IŞİD'a karşı destek almak amacıyla Türkiye’ye gizli bir ziyaret gerçekleştirdiğini açıkladı. Hüseyin, görüşme yeri ve hangi yetkili ile görüştüğüne dair bilgi vermezken, Türkiyeli yetkililerin yanıtını şöyle aktardı:
 
"Durumunuzu anlıyoruz, ancak önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi ve IŞİD’in elindeki Türk rehinelerin can güvenliğinden dolayı bunu yapamayız."
 
Hüseyin, Türkiye’den sadece insani yardım aladıklarını aktardı. Bu arada, Irak Kürdistan Bölgesel Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani, Ak Parti 1. Olağanüstü Kongresi'ne katıldıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi. Görüşmede, Irak ve Kürdistan bölgesindeki son gelişmelerin yanı sıra petrol ihracatı konusunun ele alındığı öğrenildi. Barzani, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile bir de araya geldi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)