BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAnkara'da silahlı saldırı----

Ankara'da silahlı saldırı

Ankara'da silahlı saldırı
23 Ağustos 2014 - 13:53 www.finansgundem.com

Ankara Dikmen'de polis ve saldırganlar arasında çatışma çıktı. Yaralılar var...

Ankara Dikmen'den silahlı sesleri yükseliyor. 2'si polis 4 kişiyi yaralayan saldırganlarla polis arasında çıkan çatışma sokak aralarında devam ediyor.

Ankara Dikmen'de silahlı çatışma

Hürriyet Ankara muhabiri Muhammed Bayram Dikmen'de çıkan çatışmanın ortasından yaşananları canlı aktarıyor:

Ankara Dikmen'de silahlı çatışma

İki kişi oldukları tahmin edilen şüphelilerin silahlı saldırısı sonrası iki polis, iki sivil yaralandı. Kaçarak bir binaya sığınan saldırganlarla emniyet güçleri arasında çatışma çıktı. Yakalanacaklarını fark eden zanlılar binadan çıkarak kaçmaya başladı. Apartmanların zillerine basarak sığınacak yer arayan saldırganlarla polis arasında kovalamaca devam ediyor.



Özal Harekat polisleri az önce olay yerine geldi.

Ankara Dikmen'de silahlı çatışma

Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli ya da şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünen binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi. 

Cihan haber ajansına göre çatışma sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden kişinin, çete liderliği, mekan basma, tehdit, şantaj, uyuşturucu, adam yaralama, gasp gibi çok sayıda suçtan sabıkası olan Bülent A. olduğu belirlendi. Çatışmanın da yine zanlının ieçinde bulunduğu otomobilin durdurulmasıyla başladığı iddia edildi.



ZANLI FOÇA'DAKİ KAZAYLA İLGİLİ ARANIYORDU 

Hayatını kaybeden Bülent A.’nın, İzmir’in Foça ilçesinde iki kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı, arabada da silahların bulunduğu kazayla ilgili soruşturma kapsamında arandığı ortaya çıktı. Kaza, 10 Haziran 2014 günü saat 03.00 sıralarında, Bağarası Mahallesi'nde meydana geldi. Ankara'dan kiralanan ve İzmir istikametine giden, 24 yaşındaki Armağan A. yönetimindeki otomobil kontrolden çıktı. Başka bir otomobile çarparak takla atan arabada, Armağan A. adına kimlik düzenlenen kişi ve yanındaki kimliği tespit edilemeyen kişi hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan 18 yaşındaki İsmail A. ise sıkıştığı yerden kurtarılarak Menemen Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, oradan Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.
Kazanın ardından jandarmanın otomobilde yaptığı aramada üç tabanca ve mermileri, uzun namlulu bir silaha ait 38 adet mermi ve bir çelik yelek bulundu. Silah ve mermiler, balistik incelemeye gönderildi. Jandarma ekiplerinin başlattığı geniş çaplı soruşturmada, şahısların üzerinden çıkan kimliklerin de sahte olduğu anlaşıldı. Kazada hayatını kaybeden ve üzerinden Armağan A. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan kişinin Mahmut Kaya, hayatını kaybeden diğer kişininse Yılmaz İ. olduğu belirlendi. Aileleri tarafından teşhis edilemeyen cenazeler için yakınlarından DNA örneği alınarak kimlik tespiti yapıldı. Tahlil sonucu Kaya ve İpek'in cenazeleri, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna başvuran ailelerine teslim edildi. İpek Ankara'da, Kaya ise Erzurum'da toprağa verildi. Arabadaki kişilerin, dolandırıcılık olaylarıyla bağlantılı bir suç örgütü olduğu iddia edildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)